Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Sötétszürke kerti időjárásálló kanapé

Kerti bútorok minden évszakra

Kevés az időd vagy kevés a kinti tároló hely? Időjárásálló kerti bútoraink az elemek okozta viszontagságok átvészelésére lettek tervezve, ezért el se kell őket pakolni. 

Az időjárásálló kerti bútor az UHRE és az ODDE sorozatok ideálisak a pihenésre, ha szép az idő és nem igényelnek karbantartást, függetlenül attól, hogy esik vagy süt a nap, ezeket a bútorokat kint lehet hagyni.  

ODDE és UHRE időtálló ülőgarnitúra szettek

Az időjárásálló anyag ugyancsak megvédi a bútort a sártól, kosztól, fagylalttól és bortól, így nem számít semmi, csak, hogy élvezd a nyári napsugarakat. 

6-személyes időjárásálló kanapé világos szürke színben és egymásba tolható asztalokkal


Az akril anyag és a szivacs az időjárásálló ülőgarnitúrákban úgy lettek kialakítva, hogy a víz keresztül tudjon folyni rajta, ahelyett, hogy beszívná. A párnák megszáradnak nehány óra alatt a szél és a hőmérséklet függvényében.  

3-személyes időjárásálló kerti kanapé sötét szürke színben


Az ODDE széria sötét színben érkezik, az UHRE pedig két színben, világos- és sötétszürke színben hozzá passzoló napozóággyal.

6-személyes időjárásálló kerti kanapé és napozóágy sötét szürke színben

Karbantartást nem igénylő és kényelmes 

Kint hagyhatod az ODDE és UHRE bútorokat egész évben. Azonban azt tanácsoljuk, hogy a téli időszakban beltéren tárold a kerti bútorokat, hogy meghosszabítsd az élettartalmukat. Könnyen tisztíthatóak vízzel, szappannal és puha kefével.  

A huzata vízlepergetős és gyorsan száradó, ezért a penész és a gomba számára egyaránt ellenálló a huzat külső és belső oldala is. Az anyag UV védett ezért az UHRE és az ODDE sokáig megőrzik a színüket.

6-személyes kerti kanapé sötét szürke színben és párnákkal

Időjásárálló bútorok előnyei:

  • Egész évben kinthagyható
  • Röviddel az eső elállta után már használható 
  • Spórolj meg időt. A huzat folttaszító és könnyen tisztítható 
  • Élvezd éveken át. A huzata UV védett - ezért sokáig megőrzi a színét
  • Több idő marad a szórakozásra és pihenésre

Dobd fel a kerti ülőgarnitúra szettedet virágkaspókkal, lámpásokkal, párnákkal és plédekkel és alkosd meg a tökéletes helyet a pihenésre a nyári napsugarak alatt.  

Tudjon meg többet

A kert igazi dísze: a függőszék és függőágy

Esőálló kerti ülőgarnitúrák

Hogyan dekoráld a teraszod vagy erkélyed

Hogyan válasszuk ki a legjobb napozóágyat