Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

KARÁCSONYI IZZÓK ÉS DÍSZEK A JYSK-TŐL

Az ünnep már közeleg...

A karácsonyhoz a világon sokféle hagyomány kapcsolódik, de a lényeg mindenhol ugyanaz: ez a szeretet és a közösség ünneplésének ideje a családdal és a barátokkal. Egy szépen feldíszített otthon és karácsonyfa csodásan meghitt hangulatot teremthet. A tél a sötétség és a hideg évszaka, de néhány kedves fényű izzósor, gyertya és karácsonyi dekoráció a házban és a ház körül segíthet megőrizni a fényt és a meleget. A JYSK-nél mindent megtalálhat a karácsonyi dekorációhoz - manókat, díszgömböket, műfenyőket, égősorokat, mesterséges faágakat, karácsonyi abroszokat, textíliákat és minden egyebet. Vásároljon nálunk ajándékokat, manókat és csomagolópapírt. Tekintse meg kínálatunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

7 gyors tipp a karácsonyi hangulat megteremtéséhez

Az alábbiakban 7 gyors és egyszerű karácsonyi tippet olvashat, amelyek segítségével idén decemberben a szokásosnál is meghittebb karácsonyi hangulatot teremthet a házban és a ház körül egyaránt.

  • Díszítse ki otthonát bel- és kültéren is fényfüzérekkel, illetve gyertyával. A fények melegséget és meghittséget kölcsönöznek majd otthonának.
  • Válasszon néhány vidám karácsonyi zoknit, és akassza fel azokat az otthonában. A karácsonyi zokni egy egyszerű és költséghatékony módja a dekorálásnak - másrészt pedig a gyerekek is örülnek neki, ha elrejt benne egy-két kisebb ajándékot.
  • Az ajándékok csomagolásakor használjon karácsonyi, ünnepi mintás csomagolópapírt. További csomagolási tippekért olvassa el az ezzel kapcsolatos útmutatónkat.
  • A manók, mikulások, rénszarvasok és egyebek puha, vidám kellékei lehetnek az otthonának, karácsonyi hangulatot varázsolva.
  • Váltson műfenyőre - a műfenyők költséghatékonyak, mivel minden évben újrahasználhatóak, emellett pedig a tűlevelek sepregetése miatt sem kell aggódnia.
  • Vásároljon karácsonyi bögréket, tálakat és evőeszközöket. Nincs is jobb annál, mint a karácsonyi estéken egy hangulatos bögréből kortyolgatni a teát vagy a forró csokit.
  • Vásároljon vezeték nélküli fényfüzéreket, így nem kell amiatt aggódnia, hogy megbotlik a zsinórban. A LED-izzók energiatakarékosak és biztonságosak, megelőzve ezzel a karácsonyi baleseteket.

Tekintse meg kínálatunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!