Irodai kiegészítők az optimális munkakörnyezethez

Úgy érzi, hogy a maximális produktivitáshoz további kiegészítőkre lenne szüksége irodájába vagy dolgozószobájába? Akár padlóvédő székalátét, monitor állvány vagy laptop tartó az, amire szüksége van, a JYSK-nél megtalálja. Parkettára vagy szőnyegre készült székalátéteink védik a padlót a kopástól és karcolódástól, így az irodaszék görgői nem hagynak rajta nyomot. Laptop tartó választékunkban talál állítható magasságú és szellőzőnyílásokkal ellátott modellt is, hogy laptopja ne melegedjen túl az ülőmunka közben, és kényelmesen dolgozhasson akár az ágyban pihenve vagy kanapén ülve is. Monitor állványunk segítségével könnyen optimális magasságba állíthatja képernyőjét, amellyel kíméli nyakát és hátát. Nézze meg választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

6 termékek
  6 termékek

  Kellékek a kényelmesebb munkakörnyezethez

  A kényelmes home office alapja egy megfelelő méretű íróasztal és egy ergonómikus irodaszék, azonban az alapokon felül a JYSK kínálatában szereplő irodai kiegészítőkkel tovább optimalizálhatja munkakörnyezetét:

  • A padlóvédő székalátét remek kiegészítője dolgozószobájának, hiszen nemcsak az irodai szék mobilitását segíti elő, hanem padló- és szőnyegvédőként is szolgál, így egyszerű módja annak, hogy kivédje a forgószék kerekei által okozott karcolásokat, vagy biztosítja, hogy a szőnyegen ne keletkezzenek tartós bemélyesédek.
  • Azok, akik időnként szeretnek az ágyon vagy a kanapén fekve dolgozni, könnyedén megtehetik egy ölbe helyezhető laptop tartó segítségével.
  • Egy monitor állvánnyal nem csak a képernyőt tudja ideális magasságba emelni, hanem extra tárolóhelyet is teremt íróasztalán, mivel az állvány alatt kényelmesen el tud helyezni egy irattartót, vagy akár a billentyűzetet is alá tudja tolni használaton kívül.