Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Inspirációs Hét | Akár 50% kedvezmény!

Készfüggönyök, sötétítő függöny
Rolós függönyök az ablakon
Szürke rolós függöny az ablakon

Függönyök, sötétítők, árnyékolók és kiegészítők széles választéka

A függöny, sötétítő függöny és árnyékoló "öltözteti" az ablakot, és óriási hatással van a szoba megjelenésére. A JYSK-nél készfüggönyöket, sötétítő függönyöket, árnyékoló és sötétítő rolókat, és bármilyen kiegészítőt megvehet, amelyekkel felöltöztetheti ablakait. Függönyeink sokféle színben, méretben és modellben kaphatók megfizethető áron. Találja meg a számára megfelelőt az áruházainkban vagy online.

Amikor süt a nap, választhat – beengedi a fényt, vagy inkább besötétít? Bármelyik döntést is hozza, a JYSK függönyök és redőnyök széles választékát kínálja, amelyek segítenek megfizethető áron stílusos otthont teremteni. A redőnyök segítségével minimalista megjelenést varázsolhat otthonába, és ha szereti a skandináv dekorációt, akkor ezek segítségével kellemes hygge hangulatot teremthet. A függönyök különféle stílusban és mintákkal kaphatók. Az áttetsző függönyök lágy, álmodozó megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek. A nehezebb anyagokból készült, akár sötétítő függönyök ideálisak ha nem szereti a vakító fényt. 

Az árnyékolás lehetőségei

A függöny a lakástextíliák között az egyik legalapvetőbb fontosságú. Mivel a függöny meghatározhatja a szoba hangulatát, nem mindegy, milyen anyagú, fényzáró képességű és színű függönyöket választunk. A JYSK üzletekben és webáruházában különböző függönyfajták, drapériák, készfüggönyök, sötétítő függönyök, (dimout) és ízléses függönykarnisok között válogathat.

Függönyök karbantartása

Ha már felakasztotta a függönyöket, talán nem is gondol arra, hogy karbantartást igényelnek élettartamának meghosszabbítása érdekében. Mindig ügyeljen arra, hogy megfelelően kezelje függönyeit és olvassa el figyelmesen a mosási útmutatót.