Kaspók és virágcserepek a kertbe vagy a teraszra

A kaspók és virágcserepek a kültéri dekoráció fontos részei - megalapozzák a kert és a terasz hangulatát és színt hoznak a térbe. A virágtartók különböző funkciókat láthatnak el, így fontos, hogy a megfelelő darabot válasszuk ki. A JYSK kínálatában a kültéri virágtartók széles választéka elérhető. Legyen szüksége virágcserépre, virágládára, függő kaspóra, balkonládára vagy kaspótartó állványra, nálunk megtalálhatja, amit keres. 

Széles választékunkban acélból, újrahasznosított műanyagból, polyrattanból és FSC tanúsítvánnyal rendelkező fából készült cserepek találhatók. Különböző színekben elérhetőek, mint a fehér, fekete, szürke, natúr és rozsdavörös. A kerti cserepek közül sok fagyálló, melyet egész évben kint hagyhat. 

25 termékek
    25 termékek

    Virágkaspók

    Vigye ki a nappalit a szabad ég alá

    Egy hangulatos kert vagy terasz a nyári jó időben szinte második nappaliként funkcionál, így fontos, hogy otthonossá alakítsuk azt. A különböző virágtartók segítségével a növényeket egészen sokféleképpen használhatjuk: dekorációként, térelválasztóként, védelemként a tűző nap ellen, és ha fűszernövényeket is tartunk a kaspók némelyikében, még konyhakertként is. A kisebb kaspók szépen díszíthetik az ablakpárkányt és az asztalokat, a nagyobb virágládák ideális élő térelválasztók lehetnek, a függőkaspók segítségével pedig függőlegesen is kihasználhatjuk a teret.