Kerti tárolók - balkonláda és kültéri szekrény

Egy praktikus kerti tároló - például balkonláda, párnatartó láda vagy kerti szerszámtároló - segítségével egész nyáron át tisztán és szárazon tarthatja kültéri ülőpárnáit, és nagyban megkönnyítheti a kerti rendrakást. Ha nagy kerti tároló láda áll rendelkezésére, abba egyéb útban lévő tárgyakat is elpakolhat, például sporteszközöket, így rendezett környezetet varázsolhat a ház köré. A párnatartó láda belsejében tartott kerti ülőpárnák élettartama jelentősen meghosszabbodhat. Egy strapabíró kültéri szekrény akár kerti szerszámtároló szerepét is felveheti. Egy erkélyre helyezhető kisebb méretű balkonláda segítségével rendezetten tarthatja azon tárgyait, amiket nem akar a lakásban tartani. A JYSK kerti tároló választékában könnyen mozgatható, kerekekkel felszerelt, gurulós kerti tároló láda is található. Kínálatunkban különféle méretű és anyagú kerti tárolókat talál - például polyrattan, alumínium, acél, keményfa és műanyag. Tárolási megoldásaink többsége fagyálló és/vagy vízálló. Nézzen körbe nálunk, és biztosan megtalálja az Ön igényeinek megfelelő kerti tároló vagy balkonláda modellt!

Az ideális kerti tárolók kiválasztása

A JYSK-nél különböző színekben, méretekben és anyagokból széles választékban elérhető kerti tároló láda, balkonláda, kerti szerszámtároló és kültéri szekrény. Az Ön igényeitől függően több dolgot is érdemes figyelembe vennie a kerti tároló vásárlásakor; érdemes elolvasnia kerti tároló útmutatónknak, de az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabbakat:

 

  • Amennyiben szeretné, hogy a párnatartó láda passzoljon a már meglévő kerti bútoraihoz, érdemes hasonló vagy azonos színű és anyagú darabot választania. Az anyagválasztás nagyban meghatározza a karbantartás mértékét is, illetve, hogy a párnatartó láda fagyálló és vízálló-e. A műanyag és polyrattan például időjárásálló és karbantartást nem igénylő anyagok, a fából készült kerti bútorokat pedig időnként olajozni kell, hogy megőrizzék minőségüket és szépségüket hosszútávon is.
  • Az anyag és szín mellett fontos a méretet is figyelembe vennie a vásárlás során. A balkonláda vagy kerti tároló láda hány párna és kerti eszköz tárolására alkalmas, illetve, mekkora területre van szükség az elhelyezéséhez a kertben vagy teraszon? A tárolandó párnák darabszáma mellett fontos szem előtt tartanunk azok vastagságát és méretét is, és nagyobb tároláshoz jó befektetés lehet akár egy kültéri szekrény vagy kerti szerszámtároló is, amely alkalmas szerszámok, cserepek, kerti eszközök és egyebek tárolására is.
  • A harmadik szempont a kerti tároló láda rendeltetése. A bútor az alapvető feladatán kívül akár térelválasztóként is tökéletesen funkcionál, egy kisebb erkély esetén pedig egy párnázott üléssel rendelkező párnatartó láda akár padként is ideális.
  • Attól függően, hogy mennyire igényli, hogy a kerti tároló mozgatható és felhasználóbarát legyen, fontos figyelembe vennie néhány dolgot. Amennyiben például gyakran átrendezi a kerti bútorokat, érdemes lehet egy kerekekkel és fogantyúkkal felszerelt gurulós kerti tároló ládát választania. Egyes párnatartó ládák fedelében pedig hidraulika van, amely által könnyebb a ládát kinyitni és lezárni. Ha a kerti tároló olyan nyílt kültéri helyen lesz elhelyezve, amely nem csak az Ön és családja számára elérhető, előnyös, ha egy zárral ellátott darabot választ.

Ezeket a szempontokat figyelembe véve tekintse meg kerti tároló kínálatunkat áruházainkban, vagy online a JYSK.hu-n.