Kerti tároló, balkonláda és kültéri szekrény

Egy praktikus kerti tároló vagy balkonláda segítségével egész nyáron át tisztán és szárazon tarthatja kültéri ülőpárnáit, és nagyban megkönnyítheti a kerti rendrakást. Ha nagy párnatartó láda áll rendelkezésére, abba egyéb útban lévő tárgyakat is elpakolhat, például gyermeke játékait, sporteszközöket, így rendezett környezetet varázsolhat a ház köré. A párnatartó láda belsejében tartott kerti ülőpárnák élettartama jelentősen meghosszabbodhat. Egy kültéri szekrény kerti szerszámtároló szerepét is felveheti. Egy erkélyre helyezhető kisebb méretű balkonláda segítségével rendezetten tarthatja azon tárgyait, amiket nem akar a lakásban tartani. Kerti tárolóink között könnyen mozgatható, kerekekkel felszerelt, gurulós kerti tároló láda is található. A JYSK-nél különféle méretű és anyagú kerti tárolókat talál - például polyrattan, alumínium, acél, keményfa és műanyag. Tárolási megoldásaink többsége fagyálló és/vagy vízálló. Nézzen körbe nálunk, és biztosan megtalálja az Ön igényeinek megfelelő kerti tároló vagy balkonláda modellt!

13 termékek
  13 termékek

  Kerti tároló láda és kültéri szekrény kiválasztása

  A JYSK-nél különböző színekben, méretekben és anyagokból széles választékban elérhető kerti tároló láda, balkonláda, kerti szerszámtároló és kültéri szekrény. Az Ön igényeitől függően több dolgot is érdemes figyelembe vennie a kerti tároló vásárlásakor:

  • Amennyiben szeretné, hogy a párnatartó láda passzoljon a már meglévő kerti bútoraihoz, érdemes hasonló vagy azonos színű és anyagú darabot választania. Az anyagválasztás nagyban meghatározza a karbantartás mértékét is, illetve, hogy a párnatartó láda fagyálló és vízálló-e. A műanyag és polyrattan például időjárásálló és karbantartást nem igénylő anyagok, a fából készült kerti bútorokat pedig időnként olajozni kell, hogy megőrizzék minőségüket és szépségüket hosszútávon is.
  • Az anyag és szín mellett fontos a méretet is figyelembe vennie a vásárlás során. A balkonláda vagy párnatartó láda hány párna és kerti eszköz tárolására alkalmas, illetve, mekkora területre van szükség az elhelyezéséhez a kertben vagy teraszon? A tárolandó párnák darabszáma mellett fontos szem előtt tartanunk azok vastagságát és méretét is, és nagyobb tároláshoz jó befektetés lehet akár egy kültéri szekrény vagy kerti szerszámtároló is, amely alkalmas szerszámok, cserepek, kerti eszközök és egyebek tárolására is.
  • A harmadik szempont a kerti tároló láda rendeltetése. A bútor az alapvető feladatán kívül akár térelválasztóként is tökéletesen funkcionál, egy kisebb erkély esetén pedig egy párnázott üléssel rendelkező párnatartó láda akár padként is ideális.
  • Attól függően, hogy mennyire igényli, hogy a kerti tároló mozgatható és felhasználóbarát legyen, fontos figyelembe vennie néhány dolgot. Amennyiben például gyakran átrendezi a kerti bútorokat, érdemes lehet egy kerekekkel és fogantyúkkal felszerelt gurulós kerti tároló ládát választania. Egyes párnatartó ládák fedelében pedig hidraulika van, amely által könnyebb a ládát kinyitni és lezárni. Ha a kerti tároló olyan nyílt kültéri helyen lesz elhelyezve, amely nem csak az Ön és családja számára elérhető, előnyös, ha egy zárral ellátott darabot választ.

  Ezeket a szempontokat figyelembe véve tekintse meg kerti tároló kínálatunkat áruházainkban, vagy online a JYSK.hu-n.