Kerti tároló több funkcióval

Egy kerti tároló vagy párnaláda segítségével egész nyáron át tisztán és szárazon tarthatja kerti ülőpárnáit, és nagyban megkönnyítheti a kerti rendrakást. Ha nagy párnatartót vásárol, abba egyéb útban levő tárgyakat is elpakolhat, például gyermeke játékait, sporteszközöket, így hamar rendezett környezetet varázsolhat a ház és maga köré. Az így tartott kerti ülőpárnák élettartamát jelentősen meghosszabbíthatja. 

A JYSK kínálatában különböző méretekben és anyagokból széles választékot talál, mint például polyrattan, alumínium, acél, keményfa és műanyag. Tárolási megoldásaink fagy- és/vagy vízállóak. Biztos lehet benne, hogy választékunkban megtalálhatja az Ön igényeinek és ízlésének megfelelő darabot. Akár könnyen mozgatható kerti tárolókat is választhat görgőkkel felszerelve, amennyiben gyakran átrendezi a teraszt. 

Melyik kerti tárolót válasszam?

A JYSK-nél különböző színekben és anyagokból széles választékot talál kerti tárolókból és párnatartókból. Az Ön igényeitől függően több dolgot is figyelembe kell vennie a kerti tárolók vásárlásakor:

  • Amennyiben szeretné, hogy a párnatartó passzoljon a már meglévő kerti bútoraihoz, érdemes hasonló vagy azonos színű és anyagú darabot választania. Az anyagválasztás nagyban meghatározza a karbantartás mértékét is, illetve, hogy a párnatartó fagy-, és/vagy vízálló-e. A műanyag és polyrattan például időjárásálló és karbantartást nem igénylő anyagok, a fából készült kerti bútorokat pedig időnként olajozni kell, hogy fenntarthassák szépségüket hosszútávon is.
  • Az anyag és szín mellett fontos a méretet is figyelembe vennie a vásárlás során. A párnatartó/kerti tároló hány párna és kerti eszköz tárolására alkalmas, illetve, mekkora területre van szükség az elhelyezéséhez a kertben vagy teraszon? A tárolandó párnák darabszáma mellett fontos szem előtt tartanunk azok vastagságát és méretét is, és nagyobb tároláshoz jó befektetés lehet akár egy kerti szekrény is, amely alkalmas szerszámok, cserepek, kerti eszközök és egyebek tárolására is.
  • A harmadik szempont a párnatartó/kerti tároló rendeltetése. A bútor az alapvető feladatán kívül akár térelválasztóként is tökéletesen funkcionál, egy kisebb erkély esetén pedig egy párnázott üléssel rendelkező párnatartó akár padként is ideális.
  • Attól függően, hogy mennyire igényli, hogy a tárolóláda mozgatható és felhasználóbarát legyen, fontos figyelembe vennie néhány dolgot. Amennyiben például gyakran átrendezi a kerti bútorokat, érdemes lehet egy görgőkkel vagy fogantyúkkal felszerelt párnatartót választania. Egyes párnatartók fedelében pedig hidraulika van, amely által könnyebb a ládát kinyitni és lezárni. Ha a kerti tároló olyan nyílt kültéri helyen lesz elhelyezve, amely nem csak az Ön és családja számára elérhető, előnyös, ha egy zárral ellátott darabot választ. 

Ezeket a szempontokat figyelembe véve tekintse meg kerti tároló kínálatunkat áruházainkban vagy online a JYSK.hu-n.