Kerti tároló több funcióval

Egy tároló vagy párnaláda segítségével egész nyáron át tisztán és szárazon tarthatja kerti ülőpárnáit, ráadásul ezzel a praktikus tároló megoldással egyszerűbb rendet rakni a teraszon a kint töltött nap végén. Ha nagy párnatartót vásárol, abba gyermekei játékait és egyéb olyan tárgyakat is gyorsan elpakolhat, amelyek útban lehetnek, például ha meghívott egy társaságot grillezni.

A JYSK kínálatában nagy választékban, sokféle méretben talál kerti tárolókat, balkonládákat olyan anyagokból, mint például polyrattan, alumínium, acél és műanyag. Biztos lehet benne, hogy megtalálja az ízlésének és igényeinek tökéletesen megfelelő darabot. A görgős párnatároló például azok számára ideális, akik gyakran átrendezik a teraszt. De ugyancsak könnyen mozgatható műanyag teraszládát is vásárolhat. Keményfa és műanyag ládák széles választékával várjuk üzleteinkben és webáruházunkban. 

    Kerti tárolók különböző színekben és anyagokban

    A kerti tárolónak mindrnképpen összhangban kellene lennie a kerti bútoraihoz. Ha ezt választja, akkor ebben az esetben az azonos szín és anyag kiválasztása lehet a kiindulópont. Az anyagválasztás a karbantartás mértékéről is függhet. A műanyag és a polirattan/fonat időjárásálló és karbantartást nem igénylő anyag, míg a fa olajozást igényel, hogy ne száradjon ki és ne repedjen meg. Ezeket a szempontokat mérlegelve tekintse meg kerti tároló kínálatunkat áruházainkban vagy online a JYSK.hu-n.