Tartós gyermekmatracok

Az alvás elemi jelentőségű a hangulatunk és az energiánk szempontjából: ez a gyerekekre ugyanúgy igaz, mint a felnőttekre, ha nem jobban. A gyerekek fizikai és lelki fejlődéséhez rendkívül fontos a megfelelő alvás, így érdemes a lehető legjobb körülményeket biztosítani hozzá a számukra. Ezért jó befektetni egy jó gyermek matracba. A JYSK-nél különböző habszivacs matracok és összehajtható matracok kaphatók 60x120 cm-es és 70x140 cm-es méretben. A matracok habmagja mind purhabból vagy hideghabból készültek, memóriahab borítással.

3 termékek
  3 termékek

  Strapabíró kényelem a kicsiknek

  Az alvás alapvetően meghatározza napi energiánkat és hangulatunkat – és ez a gyermekek esetében sem kevésbé érvényes. Mivel a gyermekek alvás közben szellemileg és testileg is fejlődnek, a lehető legjobb feltételeket kell biztosítanunk számukra a jó alváshoz. Egy minőségi gyermekmatracra ezért mindig érdemes pénzt áldozni.

  Gyermeke matracának kiválasztásakor a gyerekágy méretét, a kényelmet és a tartósságot egyaránt szem előtt kell tartani. A matracnak optimálisan kell támasztania a testet, és el kell viselnie a napi használattal járó kopást.

  A JYSK kínálatában több gyermekmatracmodell szerepel, köztük az alábbi márkák:

  • WellPur
  • Dreamzone

  Valamennyi gyermekmatracunk olyan habszivacs töltettel rendelkezik, amely a szükséges kényelmet és támasztást nyújtja az alvó gyermek testének. A gyermek természetes növekedésének megfelelő méreteket kínálunk.

  A gyermekek ágyában vízálló lepedőre is szükség lehet. Ez megvédi a matracot az ágybavizeléstől, és biztosítja, hogy a gyermek álma zavartalan legyen.