Cipősszekrény | Praktikus és stílusos cipőtárolás

Azt szokás mondani, hogy az embernek sosem lehet túl sok cipője, a számos lábbelihez azonban elegendő tárolóhelyre is ugyanolyan szükség van. Ennek hiányában ugyanis a cipők könnyen egymásra dobálva végezhetik, melynek következtében összenyomódhatnak és elveszthetik a formájukat. Egy cipősszekrény ezért praktikus és elegáns megoldást is jelent egyben, amellyel nagyban megkönnyíthetjük a mindennapi pakolást és rendrakást. Attól függően, hogy egyedül él, vagy épp többtagú családban, cipőtárolási megoldásra minden háztartásnak szüksége van. Tartson rendet cipői között egy praktikus és stílusos cipősszekrény vagy cipőspolc segítségével - sőt, amennyiben egy tároló bútor nem elegendő, bátran helyezzen több cipősszekrényt is egymás tetejére, vagy akár cipőspolcokat egymás mellé téve is teremthet több helyet. A JYSK széles választékban kínál különféle cipőtárolási megoldásokat, különböző méretekben, színekben és anyagokból, például fából, fémből, farostlemezből, dekor furnérból és rozsdamentes acélból. A cipők rendszerezését még magasabb szintre emelheti néhány tároló doboz segítségével. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

Cipősszekrény vagy cipőspolc?

Cipősszekrény

A cipősszekrény előnye, hogy mivel a bútor kifejezetten cipők tárolására készült, így a megfelelő polcmagasságnak köszönhetően a benne tárolt lábbelik nem nyomódnak össze és veszítik el a formájukat. Az egyszerű rendszerezésnek köszönhetően a sietős készülődések alkalmával is gyorsabban és könnyebben megtalálhatja cipőit. A cipősszekrények többsége nem túl mély, így azok egy kisebb előszobában vagy keskenyebb folyosón is ideálisan elférnek. Egy falra szerelt cipősszekrénnyel pedig a padlón is felszabadíthat némi helyet - ezzel még rendezettebb látványt nyújtva otthonában.

Cipőspolc

Egy cipőspolc ezzel szemben kevésbé kompakt, nem az a célja, hogy uralja a belső teret, és egyszerűbb neki helyet találni. A cipőspolcok egy másik előnye, hogy könnyen hozzáférhetőek, ha csak kiszaladnánk kivenni a postát vagy kivinni a szemetet. Egy cipőspolcot szinte bárhol elhelyezhet az otthonában - elég hozzá egy kis hely a falon. Így a cipők feljebb kerülnek a padlóról, rendezettebb látványt nyújtanak, és egy tisztább előszoba vagy folyosó benyomását keltik. Ez főként akkor hasznos, ha az előterünk túl szűkös egy cipősszekrény elhelyezéséhez.