Cipősszekrény | Praktikus és stílusos cipőtárolás

Egy cipősszekrény praktikus és elegáns megoldás amellyel biztosan könnyebb az élet. Azt mondják, az embernek soha nem lehet túl sok cipője, de ha nincs elég tárolóhely vagy szekrény a számukra, a cipők könnyen egymásra tornyozva végezhetik, amitől összenyomódhatnak és elveszthetik a formájukat. Tartson rendet cipői között egy praktikus cipősszekrény vagy cipőspolc beszerzésével - nálunk biztosan talál olyan modellt, amely illik az előszobájába. Ha egy nem elég, akár több cipősszekrény egymás tetejére is helyezhető, a cipőspolcokat pedig egymás mellé elhelyezve teremthet még több helyet. A JYSK a cipőspolcok, szekrények és tárolódobozok széles méretválasztékát kínálja, fémből, fából, farostlemezből és rozsdamentes acélból.

18 termékek
  18 termékek

  Tárolás - Cipőtárolás

  Nagyszerű ajánlat
  Cipősszekrény IDESTRUP 3 rekesz fekete
  30000 Ft/db
  42900 /db
  Megtakarítás 30%
  basic
  Csak online
  Nagyszerű ajánlat
  Cipősszekrény/pad VANDSTED bambusz
  45000 Ft/db
  64900 /db
  Megtakarítás 30%
  plus
  Cipősszekrény BIRKELSE 3 rekesz tölgy/fe
  35000 Ft/db
  44900 /db
  Megtakarítás 22%
  plus

  Cipősszekrény vagy cipőspolc

  Cipősszekrény

  A cipősszekrény előnye, hogy a rekeszek direkt cipőtárolásra készültek, így a cipők nem vesztik el benne a formájukat. Egy cipősszekrényben egy mozgalmas napon is gyorsan megtalálhatja a cipőit, nem kell percekig kutatni a cipő párja után. Egy falra szerelt cipősszekrény helyet is felszabadít: a legtöbb cipősszekrény nem mély, így egy keskeny folyosón sem foglal el túl sok helyet.

  Cipőspolc

  A cipőspolc ezzel szemben kevésbé kompakt, nem törekszik a berendezés előterébe, és egyszerűbb neki helyet találni. A cipőspolcok másik előnye, hogy könnyen hozzáférhető, ha ki kell üríteni a postaládát vagy kivinni a szemetet. Egy cipőspolcot akárhol elhelyezhet az otthonában: csak a falon foglal helyet. Ha a cipők nem a padlón sorakoznak, az rendezettebb, tisztább hatást is kelt, ami előnyös, ha a bejárat előtti tér szűkös egy szekrény elhelyezéséhez.