Cipősszekrények | praktikus és stílusos cipőtárolás

Egy praktikus cipősszekrénnyel könnyebb az élet. Azt mondják, az embernek soha nem lehet túl sok cipője, de ha nincs elég tárolóhely a számukra, a cipők könnyen egymásra tornyozva végezhetik, amitől összenyomódhatnak és elveszthetik a formájukat. Tartson rendet cipői között egy praktikus cipősszekrénnyel vagy cipőspolccal - nálunk biztosan talál olyan modellt, amely illik az előszobájába. Ha egy nem elég, a cipősszekrényeket egymás tetejére, a cipőspolcokat pedig egymás mellé elhelyezve teremthet még több helyet. A JYSK a cipőspolcok, szekrények és tárolódobozok széles méretválasztékát kínálja, fémből, fából, farostlemezből és rozsdamentes acélból.

  Tárolás - Cipőtárolás

  Cipősszekrény IDESTRUP 3 rekesz fekete
  25000 Ft/db
  34900 /db
  Megtakarítás 28%
  basic
  Csak online
  Cipősszekrény BIRKELSE 3 rekesz tölgy/fe
  32500 Ft/db
  42900 /db
  Megtakarítás 24%
  plus
  Cipősszekrény TERPET 2 rekesz fehér
  32500 Ft/db
  49900 /db
  Megtakarítás 34%
  basic
  Csak online
  Cipősszekrény VEDDE 2 rekesz sötét tölgy
  40000 Ft/db
  54900 /db
  Megtakarítás 27%
  plus
  Csak az áruházban
  Cipősszekrény/pad VANDSTED bambusz
  45000 Ft/db
  59900 /db
  Megtakarítás 24%
  plus

  Cipősszekrény vagy cipőspolc

  Cipősszekrény

  A cipősszekrény előnye, hogy a rekeszek direkt cipőtárolásra készültek, így a cipők nem vesztik el benne a formájukat. Egy cipősszekrényben egy mozgalmas napon is gyorsan megtalálhatja a cipőit, nem kell percekig kutatni a cipő párja után. Egy falra szerelt cipősszekrény helyet is felszabadít: a legtöbb cipősszekrény nem mély, így egy keskeny folyosón sem foglal el túl sok helyet.

  Cipőspolc

  A cipőspolc ezzel szemben kevésbé kompakt, nem törekszik a berendezés előterébe, és egyszerűbb neki helyet találni. A cipőspolcok másik előnye, hogy könnyen hozzáférhető, ha ki kell üríteni a postaládát vagy kivinni a szemetet. Egy cipőspolcot akárhol elhelyezhet az otthonában: csak a falon foglal helyet. Ha a cipők nem a padlón sorakoznak, az rendezettebb, tisztább hatást is kelt, ami előnyös, ha a bejárat előtti tér szűkös.