Praktikus műanyag tárolók

Könnyen előfordulhat, hogy otthonunk valamelyik részén felhalmozódnak a tárgyaink, és hiába igyekszünk rendet tartani, mégsem sikerül, emiatt pedig otthonunk rendszerezetlennek tűnhet. Praktikus műanyag tárolók segítségével azonban nagyban megkönnyíthetjük a rendrakás nehézségeit, és úrrá lehetünk a káoszon, szép és rendezett teret varázsolva. A tárolók segítenek helyet találni mindennapi holmijainknak, így nem csak elpakolni, de megtalálni is egyszerűbb lesz azokat. A nagyobb tárgyak tárolására fedeles tárolókat vagy dobozokat ajánlunk, amelyeket akár az ágy alatt vagy a szekrényben is tarthat. A kosarak és dobozok a gyerekszobába is ideálisak, például játékok vagy plüssök tárolására.

Átlátszó műanyag tárolók esetén könnyebb megtalálni bármit, azonban ettől függetlenül is érdemes lehet felmatricáznia vagy kategorizálnia a kosarak és dobozok tartalmát, különösen nagyobb tér és nem mindennapos használatú tárolók esetén, például ha a garázsban szeretnénk rendszerezni a holmijainkat. Fedezze fel kínálatunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

35 termékek
    35 termékek

    Könnyű tisztítás és karbantartás

    A műanyag tárolók a textilből készült vagy fonott társaikkal szemben rendkívül könnyen tisztíthatók, és szinte semmilyen törődést nem igényelnek. Ennek köszönhetően ideálisak kisgyermekes vagy elfoglalt családok otthonába, elegendő ugyanis áttörölnie egy portörlő kendővel vagy nedves anyaggal, és műanyag kosara vagy doboza ismét olyan tiszta lesz, mint újkorában.