Tükrözze saját stílusát

A tükrök praktikus és funkcionális célok mellett a belsőépítészet egy modern elemét jelentik, és szinte minden otthonban nélkülözhetetlenek. Legyen szó fürdő- vagy hálószobáról, falra szerelt, álló- vagy sminktükörröl, manapság minden otthonban megtalálható funkcionális és dekoratív elemként is. Az öltözékünk leellenőrzése, sminkünk megigazítása és a borotválkozás mellett például a térrel kapcsolatos változásokat is könnyen kialakíthatjuk tükrök segítségével. Egy nagyobb méretű tükör tágasabb szoba illúzióját kelti, és a fényt visszaverve világosabbá is teszi azt. A JYSK választékában különböző méretű, alakú, keretes, falra szerelhető vagy álló tükröket talál, így könnyen megtalálhatja az Ön igényeihez illőt.

Nagyobb tér és több fény tükörrel

Tükrök segítségével nagyobb tér illúzióját kelthetjük egy szobában. Kisebb méretű szobák és szűkebb folyosók esetén is jó választás lehet egy vagy több fali tükör, amely szélesebb helyiség érzetét kelti. 

A természetes fény nem csak a hangulat és közérzet javítása miattfontos, de benti növényeinknek is szüksége lehet fényre. A napsugarak emellett  kiemelik a szoba színeit, hangulatot kölcsönöznek az otthonána, és fel is melegítik azt. A tükrök remek módja a természetes fény kihasználásának. A tükör felülete visszaveri a beáradó fényt, így szobái jóval világosabbá válnak.

A tükrök a szoba akusztikájának javítására is használhatók, attól függően, hogy mekkora felületet fednek le.

Otthonunkban gyakran sok a szögletes elem, mint az asztalok, képkeretek, szőnyegek. Néhány ovális tükör tompíthatja ezen bútorok szögletes megjelenését, és lágy vonalak segítségével összhangot teremt a szobába.

Amennyiben nehézségei akadnak a megfelelő tükör kiválasztásában, olvassa el ezzel kapcsolatos útmutatónkat, hogy könnyen megtalálja az Ön igényeihez illeszkedő és otthonába illő tükröt vagy tükröket.