Tükrözze saját stílusát

A tükör szinte nélkülözhetetlen az otthonunkban, legyen az egy fürdőszoba tükör, szobatükör, sminktükör vagy állótükör a hálószobában. Amellett, hogy megnézzük magunkat és hogy rendben van-e a ruhánk, a tükrök fontos részei a lakberendezésnek is. Segítségével a nagyobb tér illúzióját kelthetjük és több fényt is vihetünk a szobába. A JYSK választékában a hagyományos fali tükrök mellett padlótüköröket vagy állótükröket is talál. Egy adott formatervet több méretben és színben is kínáljuk, hogy még könnyebbé tegyük a választást. Kis, nagy, keskeny, széles, négyszögletes és kerek tükrök, akár polccal is elérhetőek - röviden mindenki számára van egy jó tükör ajánlatunk. 

15 termékek
  15 termékek

  Lakberendezés - Tükrök

  Nagyszerű ajánlat
  Tükör HASLUND 70x160 tölgy
  20000 Ft/db
  29900 /db
  Megtakarítás 33%
  Csak az áruházban
  Tükör STUDSTRUP 80x180 fekete
  50000 Ft/db
  69900 /db
  Megtakarítás 28%
  Csak az áruházban

  Nagyobb tér és több fény tükörrel

  Ha szeretné, hogy a nappalija nagyobbnak tűnjön, és egy tágasabb hely érzését szeretné kelteni, jó ötlet elhelyezni egy nagy tükröt az egyik falon, mivel az visszatükrözve a nappalit tágasabb tér hatását fogja kelteni. A fali tükrök nagyon hatásos dizájn elemek. A nappali egy új, sokkal nagyobb szoba benyomását fogja kelteni.

  Ha több kis szoba és helyiség van az otthonában (folyosó, gyerekszoba, fürdőszoba, vendégszoba stb.), nagyszerű ötlet a tükrök használata. Nagy tükrök használatával becsaphatjuk a látásunkat, mert úgy érzékeljük, mintha jóval nagyobb lenne a szoba, vagy ha függőlegesen van elhelyezve, akkor egy másik helyiségnek is tűnhet a tükörkép.

  A természetes fénynek számos pozitív hatása van, ezért nagyon fontos, hogy beengedjük az otthonunkba. A természetes fénynek pozitív hatása van a hangulatunkra és az immunrendszerre is. Ezen felül jobban kiemeli a formákat és a színeket a szobában. Az elegendő napfény életbevágóan fontos, főleg télen. Tükrök használatával jobban ki tudjuk használni a szobába beáramló természetes fényt.