Párnabelsők több méretben

A párnabelsők ideálisak, ha otthon túl sok párnahuzattal rendelkezik, és nem tud választani közülük. Néhány párnabelső segítségével felhasználhatja otthoni huzatait, és később is könnyen lecserélheti azokat. A párnabelsők stabil alátámasztást biztosítanak, így tökéletesek díszpárnákhoz. Emellett könnyen tisztíthatóak, aminek köszönhetően hosszú élettartamúak. A párnabelsők mosása és szárítása esetén azonban fontos, hogy kövessük a terméken feltüntetett specifikációkat és a mosási útmutatót, mivel nem minden párnabelső mosható. Amennyiben fel szeretné frissíteni otthonát, néhány párnabelső és huzat segítségével bármikor megteheti azt, egyszerűen és költséghatékonyan. Dobja fel nappaliját vagy hálószobáját néhány dekoratív díszpárnával, melyek kényelmét az Ön által választott párnabelső biztosítja majd. Párnabelsők segítségével akármikor lecserélheti párnahuzatait, akár az évszakok változásával, akár a stílusának megfelelően anélkül, hogy mindig új díszpárnákat kéne vásárolnia. 

Párnabelsőihez ne feledkezzen meg díszpárnahuzatokról sem. Tekintse meg kínálatunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

Mosás és karbantartás

Párnabelsőit érdemes időnként felráznia, hogy azok ne veszítsenek formájukból. A párnabelsők mosása és szárítása esetén azonban fontos, hogy kövessük a terméken feltüntetett specifikációkat és a mosási útmutatót.

Környezetvédelmi és egészségügyi bizonyítvány

Párnabelsőink STANDARD 100 by OEKO-TEX® címkével vannak ellátva. Az ezen jelöléssel rendelkező textiltermékek nem tartalmaznak a textilgyártásban használt kémiai anyagokból egészségre ártalmas mennyiséget.