Dekoratív képkeretek fotókhoz és poszterekhez

Képkeretek segítségével a saját stílusa szerint díszítheti otthonát. A fali dekorációk életet és színt visznek a különböző szobákba, melyekkel kiemelheti kedvenc emlékeit családjával és barátaival, vagy pedig stílusos poszeterekkel díszítheti a helyiséget. A JYSK választékában különböző színű és méretű képkeretek közül válogathat, amelyekből egységes vagy épp különböző méretek vegyítésével akár fotófalat is kialakíthat. Kínálatunkban a képkeretek többségét a már benne elhelyezett poszterrel vásárolhatja meg, amit kedve szerint lecserélhet, vagy akár meg is őrizhet. Tekintse meg választékunkat áruházainkban és online a JYSK.hu-n.

Képkeretek különböző méretekben

A képkeretek a fali dekorációk egyik legnépszerűbb formája, ugyanis egyszerű és stílusos megoldást nyújtanak a tér díszítésére és a közös emlékek megörökítésére. A JYSK választékában sok különböző méretben vásárolhat képkereteket: mint például 10x15 cm, 13x18 cm, 15x20 cm, 18x24 cm, 21x30 cm, 30x40 cm, 40x50 cm és 50x70 cm. Ezekben akár benne is hagyhatja az alapvető posztert, vagy ízlése alapján lecserélheti azt. 

Néhány keretünk 2 darabos csomagban kapható.

Amennyiben nem a fal díszítése az elsődleges cél, vagy pedig nem szeretne lyukat fúrni a falba, egy álló képkeret ideális választás az asztalra vagy polcra. Az is jó megoldás, ha egy nagyméretű képkeretet a falnak támasztva egy könyvespolcon vagy komódon helyezi el. Így könnyedén mozgathatja képeit és posztereit anélkül, hogy a falon lévő lyukak miatt kellene aggódnia.

 

Ötletek képek kiválasztására

Sok képkeretünk színes képeket, érdekes motívumokat és inspiráló idézeteket tartalmaz. A JYSK keretekben található posztereket évente kétszer cseréljük, így rendszeresen találhat új inspirációt a választékunkban. Ha ez nem felel meg az ízlésének, könnyen lecserélheti azt egy másik képre. Modern fotófal kialakításához szintén talál nálunk megfelelő kereteket. Ezzel kreatívan kifejezheti saját stílusát és egyedi módon mutathatja be és illesztheti össze személyes képeit, idézeteit és posztereit. Csak keressen egy falat elegendő hellyel a nappaliban, hálószobában, gyerekszobában, előszobában, vagy bárhol az otthonában.

A képkeret anyaga és színe megváltoztathatja az összképet - mind a szobában, mind magán a képen. Ha a képed erős vagy sötét színekben pompázik, egy visszafogott és diszkrét fehér vagy natúr keret kiemeli a keretben lévő tartalmat. És fordítva, egy világosabb árnyalatú képet vagy posztert egy sötétszürke vagy fekete képkeret emel ki jól.

A belsőépítészetben a keretek hozzáadásának másik előnye, hogy a falakon lévő képek hozzájárulhatnak a jobb akusztikához olyan helyiségekben, amelyek erősen visszhangzanak. A fürdőszobában, ahol a sok kemény felület visszaveri a hangot, jó választás lehet akár egy nagy, vagy több kisebb képkeret. Üssön két legyet egy csapásra, és díszítse a falakat dekoratív képekkel vagy poszterekkel a jobb hangminőség érdekében. Minél nagyobb kereteket és képeket választ, annál jobb lesz az akusztika.