Étkezőasztalok nagy választéka - stílusos asztalok minden étkezőbe

A rohanó mindennapokban különösen fontos, hogy minőségi időt töltsünk az étkezőasztalnál, ahol a család megbeszéli a nap történéseit. Étkezés, leckeírás, újságolvasás vagy terefere egy csésze kávé mellett – erre mind alkalmas az étkezőasztal, amely sok szempontból a helyiség központi bútordarabja. Épp ezért fontos, hogy olyan modellt válasszon, amely mellett kényelmesen, pihentetően ülhet. Emellett persze az asztalnak meg kell felelnie az Ön ízlésének és a helyiség stílusának is. Nálunk biztosan megtalálja az Ön ízlésének legjobban megfelelő étkező bútort.

A JYSK széles választékban kínál étkezőasztalokat, köztük üvegasztalokat illetve tölgy-, bükk- és kőrisfából készült modelleket is. Kínálatunkban ugyanakkor fém-acél-üveg kombinációjú étkezőasztalok is szerepelnek akár magasfényű asztallappal is.

Számos ebédlőasztalunkhoz vendéglap is vásárolható. A vendéglapok egyszerű és praktikus megoldást jelentenek arra az esetre, ha vendégség esetén az asztal önmagában kicsinek bizonyul. Kisebb asztalunk így praktikusan meghosszabbítható.

Étkezőasztalok - Étkezőasztalok

Étkezőasztalok - Vendéglapok