Kerti kiegészítők - hozza ki a lehető legtöbbet a kertjéből

A JYSK kerti kiegészítők széles választékát kínálja, hogy Ön jobban kihasználhassa kertje adottságait. Akár napernyőhuzat, virágtartó, állvány, műnövény, grillkiegészítő, bútorvédő huzat, vagy bármi egyéb az, amire szüksége van, a JYSK kerti kiegészítők széles választéka Önre vár, hogy felfedezze. Kínálatunkban egyaránt talál funkcionális kerti eszközöket és kültéri dekorációt is. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy online a JYSK-hu weboldalon.

 

Hangulatos kert és terasz

A kertben és teraszon töltött szabadidő minőségét nagyban befolyásolja a környezet. A JYSK-nél számos hasznos kiegészítőt talál kertjébe, amelyekkel szebbé és kényelmesebbé tudja varázsolni a külteret.
Kültéri padlóburkolattal könnyedén, bontási és építési munkálatok nélkül tudja felújítani a terasz padlózatát. Napernyőhuzattal és kerti bútor huzattal használaton kívül megvédheti bútorait az időjárás viszontagságaitól. Egy stílusos kerti szobor vagy műnövény minden teraszt feldob. A szélfogó nem csak a szelet tompítja és a port fogja meg, hanem térelválasztóként is használható.