Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
KALVEHAVE kanapék dohányzóasztallal
VEJLBY kanapé dohányzóasztallal
TEBSTRUP kanapé dohányzóasztallal

Nappali bútorok: polc, fotel, kanapé, kanapéágy, asztal, dohányzóasztal

A nappali az otthon központja, ahol a kanapé, kanapéágy, sarokkanapé vagy fotel adja meg az igazi kényelmet és kikapcsolódást. A legtöbben sok időt töltünk a nappaliban, így fontos, hogy Ön is az egyedi ízlésének megfelelően rendezze be a nappaliját. Költözik, vagy csak ráfér egy átalakítás a nappalira? A JYSK segít bebútorozni a nappaliját, akár kanapét, akár fotelt, TV-polcot, kanapéágyat vagy dohányzóasztalt keres. 

A JYSK-nél bútorok széles választékát találja a nappalijába, változatos színekben, minőségi kategóriákban és alapanyagokból, minimalista skandináv stílusban. Akár klasszikus vagy inkább modernebb stílusú, minimalista vagy karakteres darabot keres, nálunk megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. Fedezze fel széles választékunkat és merítsen ihletet. A JYSK-nél mindig van Önnek egy jó nappali bútor ajánlatunk.

 

Nappali bútorok, skandináv formatervezés

Tudjuk mennyire fontos, hogy otthonunk pihentető és kényelmes legyen. Itt tudjuk kifejezni saját stílusunkat. A nappaliban az egyik legfontosabb bútor a kanapé, kanapéágy vagy sarokkanapé. A JYSK-ben különböző anyagokból és méretekből választhat, legyen szó egy kanapéról vagy egy ágyneműtartós kihúzható kanapéágyról. Egészítse ki egy kényelmes fotellel, lábtartóval, puffal vagy egy szép skandináv formatervezett dohányzóasztallal. Rengeteg lehetőség áll rendelkezésére. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy a JYSK.hu oldalon.