Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Fekete fotel és kanapé fehér sarokasztallal egy nappaliban
Márványszerű dohányzóasztal szett és fekete és bézs csíkos fotel egy nappaliban
Tölgyszínű dohányzóasztal és TV-asztal bézs kanapéval egy nappaliban

Nappali bútorok: polc, fotel, kanapé, kanapéágy, asztal, dohányzóasztal

A nappali az otthon központi helyisége, ahol sok időt töltünk társaságban vagy pihenéssel. Ezért fontos, hogy az megfeleljen a stílusunknak és igényeinknek, és hangulatos, otthonos közeget varázsoljunk belőle. A JYSK segít az elvárásainak megfelelően berendeznie a nappaliját, legyen szó kanapéról, fotelről, dohányzóasztalról, TV-polcról vagy egyébről. Kínálatunkban különböző stílusú, kialakítású, színű és anyagú darabokat talál, így egyszerűen megtalálhatja azt, ami a legjobban illik az Ön otthonához. Egészítse ki bútorait díszpárnákkal, plédekkel és dekorációs elemekkel, hogy igazán otthonos és hangulatos teret hozzon létre. Fedezze fel választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

Nappali bútorok a stílusának megfelelően

Fontos, hogy otthonunk pihentető és hangulatos hely legyen, ahol akár társaságban, akár egyedül is jól érezzük magunkat, és kifejezhetjük saját stílusunkat a bútoraink és dekorációink segítségével. A JYSK különféle stílusú nappali bútorokat, például kanapékat, kanapéágyakat, foteleket, dohányzóasztalokat és egyebeket kínál számos színben, anyagból és méretben, így nem kell választania a megjelenés és kényelem kérdése között. Tekintse meg választékunkat, és rendezze meg otthonát az igényeinek megfelelően.

Ápolás és karbantartás

Bútorai élettartamának meghosszabbítása és az anyag védelme érdekében vásárolhat kiegészítőket, hogy gondoskodjon azok ápolásáról. A bőr nedves ruhával könnyen tisztítható, azonban a szövethuzatú bútoraihoz érdemes szövetvédőt és szövettisztítőt vásárolnia. Fabútoraihoz pedig vásárolhat faolajat, hogy megvédje azokat a foltoktól és meggyengüléstől. Amennyiben a padló védelme a cél, helyezzen filcbetétet a bútorai alá, amelyet például a lábakon álló bútorok esetében gyakran már megvásárláskor is tartalmaz a csomag. 

Dekorálja nappaliját

Amennyiben a bútorok már a helyükön vannak, már csak a különböző dekorációs elemek hiányoznak, amik segítségével igazán megmutathatja a saját stílusát és berendezheti otthonát az igényeinek megfelelően. A dísztárgyak melegséget és karakterességet kölcsönöznek a térnek. Legyen szó nagyobb kiegészítőkről, mint például állólámpákról vagy szőnyegekről, esetleg a kényelmet elősegítő darabokról, mint a díszpárnák vagy plédek, a JYSK választékában megtalálhatja a nappalijához illő dekorációs elemeket. Amennyiben vázákat, műnövényeket, képkereteket vagy kisebb szobrokat szeretne vásárolni, szintén jó helyen jár.