Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Szuper Napok | Akár 60% kedvezmény

Három különböző típusú kerti tárolódoboz/párnatartó

Útmutató a megfelelő kerti tároló/párnatartóhoz

Te hol tárolod a kerti párnákat, kültéri lámpásokat vagy a kerti játékokat, amikor nem használod őket? A kerti tároló dobozok tökéletes megoldást jelentenek számunkra a kültéri eszközeink számára, de hogyan találod meg a számodra megfelelőt? Pár példa segítségként:

  • Mit fogsz tárolni benne, illetve milyen méretben?
  • Tervezed a tároló áthelyezését, mozgatását?
  • Mekkora szabad terület van a teraszodon a doboz számára?
  • A tároló védve lesz az eső és a hideg ellen, vagy fagyálló és vízhatlan darabra van szükséged?

Van néhány jellemző, ami „jó, ha van “, néhány viszont elengedhetetlen. Ebben a blog bejegyzésben bemutatunk pár terméket, hogy a döntés könnyebb legyen.

Párnatartó ülő résszel kisebb teraszokra vagy erkélyekre

Ha korlátozott hely áll rendelkezésedre a teraszon vagy az erkélyen, érdemes olyan bútorokat keresni, aminek több funkciója is van. Néhány tárolódoboz úgy lett kialakítva, hogy akár egy vagy több ember súlyát is elbírja, ezáltal padként is és tárolóként is funkcionál. Ilyen például a SVENDBORG párnatartó is. Könnyen mozdítható a fogantyúknak köszönhetően, ha esetleg a  vendégek száma meghaladja a kerti székek férőhelyeinek számát.

 A KARLBY inkább mondható egy kültéri tárolónak, mint párnatartónak, de ugyanúgy tárolható benne párna is, de használható akár padként is. Párnával felszerelt a kényelem érdekében. KARLBY FSC® bizonyítvánnyal rendelkezik (FSC® N001715) és a megfelelő választás, ha szereted a fa hatást és törődsz a környezeteddel.

 

Nagy kerti tároló sok hellyel

Ha a párnák mellett a lámpásokat és lehetőség szerint egy vagy két kerti eszközt is szeretnél tárolni, akkor egy olyan után kéne nézned aminek az űrtartalma meghaladja a 700 litert.

A HOUSTRUP egy tökéletes példa rá. Könnyen nyitható és csukható a hidraulikus fedélnek köszönhetően.

Nagyméretű kerti tároló hidraulikus fedéllel

A TAMBOHUSE párnatartó beleillik a TAMBOHUSE garnitúra szettbe és elérhető szürke és világos barna árnyalatban is, így egységességet hozhatunk létre a teraszon.

Mozgatható párnatartó

El szeretnéd néha mozdítani a bútoraidat a teraszodon? Vagy csak szereted átrendezni a helyet? Ebben az esetben, a párnatartó fogantyúval megkönnyítheti az életedet. A BISNAP egy kicsi, könnyű párnatartó, amit könnyen el lehet mozdítani. UV-védett műanyagból készült, illetve fagyálló és vízálló is.

A YDERUP egy kicsit nagyobb, mint a BISNAP és több hely van benne több eszköz tárolására. Ez egy kicsit nehezebb is, de a kerekeinek köszönhetően, sokkal könnyebben mozgatható. Elérhető natúr és fekete színben is, stílusos hatást kölcsönözve a terasznak vagy az erkélynek.

Párnatartó fogantyúval és kerekekkel, napos teraszon

 

 

 

Tudjon meg többet

Alakíts ki egy trambulin parkot a kertben

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval

Pihentető tér a medenceparton

Dobd fel a kertedet gyönyörű pavilon dekorral