Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Stílusos tároló bútorok az otthonába

Ha otthonában rendetlenség van, tároló bútorok segítségével egyszerűen rendet teremthet. A szekrények, polcok és térelválasztók nem csak stílusos, de praktikus tárolási megoldások is egyben, melyekkel nagyban megkönnyítheti a mindennapi rendrakást és takarítást. Legyen szó ruhásszekrényről, szennyestartóról, cipőtárolóról vagy kosarakról, a JYSK választékában megtalálhatja, amit keres. A különböző méretű és stílusú bútorokkal és térelválasztókkal egyedi teret és összhangot alakíthat ki otthonában. A tárolóbútorok elegáns és egyszerű megoldást jelentenek a szobák rendezettségét illetően, és akár a magasságokban is gondolkodhat falra szerelt polcok formájában. A tárolási megoldásoknak csak a képzelete szabhat határt - kínálatunkban egyszerűen megtalálhatja az igényeihez illő és elképzelésének megfelelő bútorokat és kiegészítőket. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

Inspiráció a rendezett otthonhoz

Otthonunk rendben tartása néha sok energiát és időt igényel, azonban tároló bútorok segítségével nagyban megkönnyíhetjük a dolgunkat. A JYSK választékában fa, fém, műanyag, bambusz és más anyagokból készült bútorok és kiegészítők közül válogathat. Legyen szó polcról, komódról, ruhásszekrényről, térelválasztóról vagy más tároló bútorról, nálunk megtalálhatja, amit keres. Kiegészítőink között például vállfákat, újság- és virágtartókat, fali paneleket talál.

Olvassa el 5 tippünket, hogyan teremthet rendet otthonában.

Helyfelszabadítási praktikák

  • Ha nincsen sok szabad terület a padlón, esetleg csak szeretne helyet felszabadítani, érdemes falon lógó vagy falra szerelt bútorokat választania, például hagyományos, lebegő vagy sarokpolcot. Ezzel a porszívózást is megkönnyíti, ráadásul a fal mentén dísztárgyait is kihelyezheti, hogy azok szem előtt legyenek.
  • Cserélje le ruhásszekrénye hagyományos ajtajait tolóajtókra - ezzel jobban kihasználhatja a szekrény előtti teret, és a bútorokat is egyszerűbben elrendezheti egy kisebb méretű szobában. Akár tükörrel felszerelt tolóajtókat is választhat, amellyel ráadásul a tér érzetét is megnöveli.

Olvassa el 5 tárolási megoldásunkat kis terekhez.

A megfelelő tároló bútorok kiválasztása

A tároló bútorok kiválasztása előtt fontos mérlegelnie, hogy azokat mire fogja használni, illetve, hogy mekkora hely áll rendelkezésre. Természetesen azt is fontos szem előtt tartania, hogy az új bútorok illeszkedjenek a már meglévő lakberendezéshez és az Ön személyes stílusához. Amennyiben kisebb a lakása, érdemes olyan bútorokat választania, amelyek több célt is szolgálnak egyszerre, például olyan térelválasztót, amely polcként is funkcionál, így megbontva a teret és plusz tárolóhelyet biztosítva.

Olvassa el, hogyan teremthet rendet a hálószobában tárolóegységekkel.