Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Szuper Hét | Akár 60% kedvezmény

Ruhaállvány különböző textilekkel, törölközőkkel
HAGENDRUP TANGBJERG
Természetes fonott kosár sötétzöld üveg vázával

Stílusos tároló bútorok az otthonába

Akár ruhásszekrényt, gardóbszekrényt, térelválasztót, polcot vagy szennyesruhatartót keres, a JYSK-ben mind kapható, amire Önnek az otthoni tároláshoz szüksége lehet.

Ruhásszekrény, polc, komód, polcrendszer, térelválasztó, nappali bútor, előszobafal, gardróbszekrény, pad, lábtartó, kosár, cipősszekrény vagy cipőtároló vásárlása előtt áll? A JYSK-ben mindig talál egy jó bútor ajánlatot, alacsony áron. A különböző méretű bútorokkal, térelválasztókkal egyedi tereket alakíthat ki a szobában. Ha pedig elegáns és légies megoldást keres apróságai elrendezésére, egy stílusos lebegő polc lehet a megfelelő megoldás. De akár egy szép könyvespolc is helyet adhat kedvenc könyvei mellett pár dekoratív dísznek is.

Legyen új gradrób szekrénye a szoba dísze. Tekintse meg széles választékunkat áruházaink egyikében vagy online a JYSK.hu-n.

Inspiráció egy rendezett otthonhoz

Néha sok energiát igényel hogy otthonunkat szép rendezett állapotban tartsuk - főleg hosszú fárasztó munkanapok után. Szerencsére a JYSK-ben sok jó tárolási megoldás kínálunk, amelyek megkönnyíthetik mindennapi életünket, akár fa, fém, műanyag, bambusz vagy laminált bútorokat keres, nálunk széles polc, komód, ruhásszekrény, térelválasztó, gardróbszekrény vagy könyvespolc választékot talál. Persze az előszoba is szebb és rendezettebb lesz egy elegáns cipősszekrény és tükör kombinációjával.

Helyfelszabadítási praktikák

Ha nincs sok szabad területe, vagy csak szeretne felszabadítani több helyet, akkor választhat egy olyan bútort, amely a falon lóg, például fali polcot, lebegő polcot, sarokpolcot vagy cipősszekrényt. Ezzel a porszívózást is megkönnyíti.
Cserélje le a gardróbszekrény hagymányos ajtajait vagy a teljes szekrényt tolóajtóra - ezzel több helye lesz a ruhásszekrény előtt, és kihasználhatja a gardróbszekrény előtt felszabaduló teret. Különösen előnyös ez, ha a szoba nem olyan nagy. Válasszon tolóajtót tükörrel, és üssön két legyet egy csapásra.
Ne felejtsen el a szekrényhez illő stílusos fogast vagy ruhaakasztót is választani.