Napozóágyak a JYSK választékában. Kényelmes pihenés vízparton vagy a kertben.

Napozóágyak és napozószékek: minőség és kényelem. Létezik annál jobb, mint leheveredni a kertben vagy a teraszon és egy jó könyv társaságában, kezünkben hideg itallal élvezni a napsütést? A nyár a pihenés és önmagunk kényeztetésének időszaka – ilyenkor lazán kell venni és élvezni kell az életet. A JYSK napozóágyán a mindennapok sürgését-forgását elfeledve, kényelmesen lazíthat. Gazdag napozóágy kínálatunkban biztosan megtalálja az igényeinek és ízlésének pontosan megfelelő nyugágyat vagy napozószéket. A napozóágyat ülőgarnitúrával kombinálva egyéniségének megfelelő barátságos zugot alakíthat ki, ahol üldögélhet, pihenhet, és élvezheti a nyarat. Kerti ülőpárnával a napozóágy még kényelmesebbé tehető. A JYSK széles választékban, rendkívül változatos színekben kínál ülőpárnákat.

    Napozóágyak különböző színekben és anyagokban

    Választhat napozóágyat időjárásálló és karbantartást nem igénylő anyagokból, mint például acél/műanyag vagy polirattan fonott – így évről évre szép marad. Bambusz székeket és keményfát is árulunk, amelyek általában egy kis olajozást igényelnek, hacsak nem szeretné, hogy az idő múlásával nyersebb megjelenést kapjon az időjárás és a szél miatt.

    Színválasztékunk nagyon semleges, természetes, dea legtöbb kerti bútorhoz passzol. Így könnyedén összeillesztheti új napozóágyát kávézó bútorokkal, és hangulatos kuckót alakíthat ki a kertben vagy a teraszon való pihenéshez.