Napozóágyak | Kényelem a vízparton és a kertben

Napozóágy, napozószék és nyugágy: a nyár elengedhetetlen kellékei a pihenéshez. Nincs annál jobb, mint leheveredni a kertben vagy a teraszon egy jó könyv és egy hideg ital társaságában. A nyár a pihenés és a feltöltődés évszaka, melyhez ideális a kinti napozóágyakon való elnyúlás, ahol elfelejtheti a mindennapi stresszt és rohanást, és kikapcsolódhat. A JYSK széles napozóágy választékában biztosan megtalálja az Ön igényeinek és stílusának megfelelőt. Kínálatunkban megtalálhatóak kerékkel felszerelt gurulós modellek a könnyű mozgatásért, és állítható háttámlás, dönthető darabok a maximális kényelemért. Különféle anyagú és színű nyugágyak közül válogathat, például alumínium, keményfa és műrattan. Egyes napozóágyainkhoz párna is tartozik, más darabjaink pedig minden időjárási körülménynek ellenállnak, így egész évben kint maradhatnak.

Napozóágyak különböző színekben és anyagokból

Széles választékunkban találhat szélséges időjárásnak is ellenálló és karbantartást nem igénylő napozóágyakat is - például fémből, műanyagból vagy polyrattanból. FSC® minősítésű keményfából készült nyugágyakat is talál kínálatunkban, amelyek időnként olajos kezelést igényelnek, hogy az évek során a fa ne veszítsen a színéből és tartósságából. Napozóágyaink emellett különböző színekben elérhetőek, hogy biztosan megtalálja az Ön ízlésének megfelelőt, és azt könnyen párosítsa más kerti bútorokkal. 

Karbantartást nem igénylő napozóágy minden időjárási körülményhez

Az időjárásálló napozóágyaink, ahogy nevük is mutatja, a szélsőséges időjárásnak is ellenállnak. Gyorsan száradó habszivacsból készülnek, amely nem szívja magába a nedvességet. A huzat víz- és folttaszító hatású, valamint UV-védett, amely segít megvédeni a színét a fakulástól. 

Emellett gyorsan száradó napozóágyat is talál kínálatunkban, aminek a struktur-szövött huzatának belsején elhelyezett vízálló réteg védi a párnabelsőt a megázástól.

Olvasson többet időjárásálló kerti bútorainkról itt.

Napozóágy választása funkció szerint

A napozóágy nagyszerű alternatívája az állítható székeknek, amennyiben igazi ellazulásra van szüksége. Modelleink akár 5 különböző pozícióba is állíthatók a maximális kényelem érdekében. Választékunkban találhat összecsukható nyugágyakat is, amennyiben a helytakarékosság az elsődleges szempont a vásárlás során. Kerekekkel felszerelt gurulós napozóágyaink pedig egyszerűen mozgathatóak a kertben és a teraszon is.
Ha a teljes kényelem elérése a cél, párnákat is ajánlunk a napozóágyainkhoz, viszont felhívjuk figyelmét, hogy néhány modellünkhöz alapból tartozik párna.