Szép és praktikus függönyök minden helyiségbe

Készfüggönyök segítségével gyorsan és egyszerűen felfrissítheti otthona bármely helyiségét. Akár csak egy kis színt szeretne varázsolni a nappaliba, akár besötétíteni a hálószobát, a készfüggönyök remek megoldást jelentenek bármely otthonba. A JYSK széles választékban kínál különböző színű, mintázatú és anyagú készfüggönyöket számos méretben, így könnyen megtalálhatja az ízléséhez illő és igényeinek megfelelő darabot. A könnyű és világos dísz-, csipke-, szalag- és zsinórfüggönyöktől egészen a vastag sötétítő vagy fényzáró függönyig nálunk mindent megtalál. Fedezze fel kínálatunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

Ha bizonytalan az otthonába illő függöny kiválasztását illetően, olvassa el az ezzel kapcsolatos tippjeinket.

101 termékek
  101 termékek

  Praktikus és stílusos függönyök

  A függönyök nem csak funkcionális, de esztétikai célokat is ellátnak, emellett pedig nagyban hozzájárulnak otthona hangulatához és stílusához. Egy készfüggöny segítségével könnyen színt csempészhet és összhangot varázsolhat bármely helyiségbe. Akár a klasszikus és letisztult szürke, fehér és natúr árnyalatokat, vagy épp az élénkebb barna, kék, lila, piros vagy zöld színeket kedveli, a JYSK kínálatában könnyen megtalálhatja az otthonába illő függönyöket. Választékunkban csak függönykarnishoz vagy -sínhez, de akár karnishoz és sínhez is illeszkedő függönyök közül válogathat, különböző anyagokból és méretekben.

  Olvassa el, hogyan újíthatja meg az otthonát függönyök segítségével.

  Függöny felhelyezése gyorsan és egyszerűen

  Túl hosszú az új függönye az ablakához? Könnyebb otthon megoldani, mint gondolná! A függönyeinket felvasalható szegéllyel szállítjuk, így egyszerűen változtathat függönyei hosszúságán és méretre vághatja azokat, amikor csak szeretné. 

  1. Mérőszalag segítségével mérje le a fal mentén a kívánt hosszúságot, az ablakhoz mérve.
  2. Terítse ki a függönyt a padlóra és simítsa el a gyűrődéseket.
  3. A függöny tetejétől mérve jelölje meg a kívánt hosszúságot, majd húzzon egy vonalat az anyagon, ezzel jelölve a méretet.
  4. Hajtsa fel a felesleges anyagot, és vasalja le a hajtást úgy, hogy a jelölt vonal mentén egy élt kapjon.
  5. Helyezze a mellékelt felvasalható szegélyt a két szövetdarab közé, egészen a hajtásig. Ügyeljen arra, hogy egyenesen helyezze el, és kerülje az anyag gyűrődését.
  6. Helyezzen egy plusz szövetdarabot a függönyre, és vasalja azt végig a hajtás mentén, ezzel rögzítve a felvasalható szegélyt.
  7. Végül a felesleges függöny anyagot vágja le a szegély aljáig, és a szegély végeit is vágja le.

  Új függönye most már tökéletesen illeszkedik otthonához. A függönyfelhelyezés mellett olvassa el függönyök és redőnyök tisztításáról szóló útmutatónkat.