Szőnyegek otthona minden részébe

A szőnyeg bármilyen helyiségbe praktikus, és beltéren és kültéren is használható. Ideális módja annak, hogy kicsit életet teremtsen a belső terekben, és megváltoztassa az enteriőrt, függetlenül attól, hogy a szőnyeg kicsi vagy nagy. A szőnyeg, padlószőnyeg nemcsak jól néz ki, de javítanak a szoba akusztikáján is. A JYSK-ben szőnyegek széles választékával várjuk különböző anyagokból és méretekben. Sokféle minta és szín paletta várja. A szőnyeg alá csúszásgátló szőnyegalátétet is választhat ami jó ötlet, ha szőnyegét sima fapadlóra fekteti. Ez biztosítja, hogy a szőnyeg biztonságosan a helyén maradjon. Ha pedig szeretné a kerti partikat feldobni és igazi nappali hangulatot teremteni a kertben, akkor fedezze fel kültéri szőnyegeinket. Tekintse meg a nagyszerű szőnyeg választékunkat és vásároljon online egyszerűen és kényelmesen.

  Szőnyegek - Nagy szőnyegek

  Nagyszerű ajánlat
  Szőnyeg VILLEPLE 130x193 szürke
  25000 Ft/db
  34900 /db
  Megtakarítás 28%
  Nagyszerű ajánlat
  Szőnyeg AKSFRYTLE 135x190 törtfehér
  31500 Ft/db
  46900 /db
  Megtakarítás 32%
  Szőnyeg SANDELTRE ÁTM180 natúr/bézs
  21500 Ft/db
  36900 /db
  Megtakarítás 41%
  Szőnyeg VILLEPLE ÁTM180 szürke
  27500 Ft/db
  46900 /db
  Megtakarítás 41%

  Szőnyegek - Szőnyegek bel/kültér

  INSPIRÁCIÓ SZŐNYEGEK DEKOR FELHASZNÁLÁSÁHOZ

  A szőnyegek használata a lakberendezésben nagyon népszerű. Ez azt is jelenti, hogy a választék nagy, és hogy sokféle szőnyeg van, különböző méretben és anyagból. Különösen az anyag megválasztása nagyban függhet attól, hogy hová tervezzük elhelyezni a szőnyeget. Lehet a nappaliban, a folyosón, a gyerekszobában vagy akár kültéren.

  Nappali / hálószoba / előszoba

  Mindig jó érzés egy szép, puha hosszú szálú szőnyegre lépni ami nem mellesleg jól is mutat a dohányzóasztal alatt vagy az ágy mellett. Ha az étkezőasztal alá vagy a bejárathoz keres szőnyeget, akkor praktikusabb rövid szálú szőnyeget választani, amely könnyen tisztítható, és nem hagy rajta könnyen maradandó nyomot a lepotyogó étel vagy egyéb szennyeződések.

  Kültéri szőnyeg

  Ha szereti a kényelmes puha felületeket és ezeket nem szeretné a teraszon vagy a kertben sem nélkülözni, akkor a kültéri szőnyeg egy igazán jó választás. Ne feledje, hogy kültéri használatra szánt szőnyegeinket beltéren is használhatja. Külön előnyük, hogy jobban bírják a kültéri igénybevételt is.

  Színválasztás

  Ha a praktikum az elsődleges cél, akkor mindig biztonságos választás a klasszikus fekete vagy szürke szőnyeg. Alternatív megoldásként választhat egy többszínű szőnyeget, amin nehezebb észrevenni az esetlegesen keletkező foltokat. A JYSK-ben többféle színben kínálunk szőnyegeket, hogy megtalálja az ízléséhez legjobban illő modellt legyen az rózsaszín, zöld, kék, fehér vagy natúr színű szőnyegek.

  A SZŐNYEGEK ELŐNYEI

  Több jó oka is van amiért érdemes befektetnie egy jó szőnyegbe:

  1. Csökkenti a szállóport és javítja a beltéri klímát
  2. Javítja az akusztikát
  3. Biztonságosabb padló vagy járólap a csúszásmentes felületnek köszönhetően
  4. Könnyen tisztítható
  5. Kényelmes és jó érzés járni rajta
  6. Tökéletes játékhoz a gyerekeknek
  7. Védi a padlót a karcolásoktól
  8. Könnyen mozgatható rugalmas dekoráció

  MÉRET VÁLASZTÁS

  Attól függően, hogy a szőnyeg tökéletesen illeszkedjen az ágy, a kanapé vagy az étkezőasztal alatt/mellett, fontos, hogy ellenőrizze a méretét. Elég a szőnyegnek csak közvetlenül a dohányzóasztal alatti részt lefednie, vagy a kanapé alá is be kell érnie? Az étkezőasztal székei a szőnyegen fognak állni vagy csak az asztal alatti részen? ezeket mind érdemes szem előtt tartani az új szőnyeg kiválasztásánál.
  Ha kerek dohányzóasztala vagy étkezőasztala van, akkor adja magát egy szintén kerek szőnyeg.

  A JYSK-nél számos méretben talál szőnyeget - a kisebb méretektől kezdve: 60x90 cm, 65x140 cm, 50x100 cm, 67x140 cm, átm120 cm, 70x140 cm, 70x160 cm, 90x150 cm és 80x200 cm között, a nagy méretűekig: 130x193 cm, 135x190 cm és 140x200 cm.