Frissítse fel a fürdőszobát egy szép zuhanyfüggönnyel

A zuhanyfüggöny hasznos, mert a zuhanyfülkén belül tartja a vizet és a hőt is, így nem áztatjuk el a fürdőszobát és nem fázunk meg zuhanyzás közben. De a függöny nemcsak praktikus funkciót szolgál: a fürdőszoba dekorációjához tartozik, így egy szép színű és mintájú darab azonnal feldobja a zuhanykabint és a fürdőszobát is. A JYSK kínálatában mindenféle mintájú és stílusú zuhanyfüggönyt és többféle karnist találhat. 

21 termékek
  21 termékek

  Fürdőszoba - Zuhanyfüggönyök

  Zuhanyfüggöny ARENTORP 150x200 szürke
  2000 Ft/db
  4500 /db
  Megtakarítás 55%
  plus
  A készlet erejéig
  Csak az áruházban
  Zuhanyfüggöny HAGBY 150x200 fehér
  4000 Ft/db
  plus
  Több méretben is elérhető
  Zuhanyfüggöny SVARTVIK 150x200 fehér
  4500 Ft/db
  plus
  Több méretben is elérhető

  A zuhanyfüggöny színei

  A lakberendezésben sokféle stílus és kifejezési mód létezik, és ez a fürdőszobában sincs másként. A zuhanyfüggönyt úgy érdemes kiválasztani, hogy a színe illeszkedjen a már meglévő fürdőszobai kiegészítőkkel. Ha a törölközők, fürdőszobaszőnyegek, szappanadagolók és fogkefetartók és tartozékai mind illenek egymáshoz színben és stílusban, a teljes, egységes összhatás le fogja nyűgözni a vendégeket. Akár a minimalista, fekete, fehér és szürke stílust preferálja, akár a romantikus piros, bíborvörös vagy az élénk, domináns kék, sárga vagy türkiz színeket, a JYSK-nél megtalálhatja a megfelelő zuhanyfüggönyt. 

  Zuhanyfüggönyeink elérhetők 150x200 cm-es és 180x200cm-es méretben.

  A függöny tisztítása

  A zuhanyfüggönyt rendszeresen kell tisztítani, hogy sokáig tartson és csinos,szép és tiszta maradjon. Amint a függöny használat közben nedves lesz, termékeny táptalajt kínál a baktériumoknak. A zuhanyfüggönyt sokféleképpen lehet mosni - a beáztatás és mosógéppel mosás és a kézzel mosás egyformán hatékony lehet.

  Zuhanyfüggöny káros anyagok nélkül

  Az OEKO-TEX a világ vezető egészség-és környezetkímélő textilmárkája. A márka tanúsítványának jele garantálja a JYSK és a vásárló számára, hogy a termék (a nem természetes részeket, pl. cipzárakat is beleértve,) nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek ismereteink szerint ártalmasak lehetnek az egészségre. A JYSK zuhanyfüggönyeinek mindegyike rendelkezik OEKO-TEX jellel.