Frissítse fel a fürdőszobát egy szép zuhanyfüggönnyel

A zuhanyfüggöny nagyszerű módja annak, hogy a vizet és hőt a zuhanykabinon belül tartsa, megelőzve a fürdőszoba eláztatását és elkerülve a hideg levegő okozta megfázást. A zuhanyfüggönyök azonban nem csak praktikus és funkcionális előnyökkel járnak. Egy ízléses zuhanyfüggöny nagyban hozzájárulhat a fürdőszoba megjelenéséhez és összhangjához, és segítségével akár egy kis színt is csempészhet a helyiségbe. A JYSK széles választékban kínál különböző színű és mintázatú zuhanyfüggönyöket 150x200 és 180x200 cm-es méretben. Tekintse meg kínálatunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

Ne felejtsen el függönytartót és -gyűrűket vásárolni új zuhanyfüggönyéhez.

20 termékek
  20 termékek

  Teremtsen összhangot a fürdőszobában

  A lakberendezésben számos stílus és kifejezési mód létezik, és ez a fürdőszobában sincsen másképp. A zuhanyfüggöny kiválasztásakor érdemes odafigyelni, hogy annak színe és mintázata illeszkedjen a már meglévő fürdőszobai kiegészítőkhöz. Színben és stílusban egymáshoz illő törölközők, fürdőszobaszőnyegek, szappanadagolók és fogkefetartók segítségével egységes összhatást teremthet a fürdőszobában, amellyel vendégeit is lenyűgözheti. Akár a minimalista és klasszikus megjelenést, akár a romantikus stílust kedveli jobban, kínálatunkban könnyen megtalálhatja az igényeinek megfelelő lakberendezési kiegészítőket.

  A zuhanyfüggöny tisztítása

  A vizes zuhanyfüggöny kiváló táptalaj a különböző baktériumoknak, így azokat érdemes rendszeresen tisztítani, hogy a függöny szép, tiszta és higiénikus maradjon. Gyakori mosással pedig a zuhanyfüggöny élettartamát is meghosszabbíthatjuk. A függönyt sokféleképpen lehet tisztítani: a beáztatás, mosógépben történő vagy kézi mosás egyformán hatékony lehet.

  Zuhanyfüggöny káros anyagok nélkül

  Az OEKO-TEX a világ vezető egészség-és környezetkímélő textilmárkája. A márka tanúsítványának jele garantálja a JYSK és a vásárló számára, hogy a termék egésze - a nem természetes részeket, például a cipzárakat is beleértve - nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek közismerten ártalmasak lehetnek az egészségre. A JYSK zuhanyfüggönyeinek mindegyike rendelkezik OEKO-TEX jellel.