Mosson és vasaljon a megfelelő eszközökkel

A szennyeskosár, vasalóállvány, gőzölő és szárító a mindennapos háztartás szükséges eszközei ruhái tisztán és rendben tartásához. Bizonyos kellékeket tárolhat elzárt helyen, amennyiben viszont erre nincsen lehetősége, érdemes olyan darabokat választania, amelyek illenek otthonának belterébe, és nem tűnnek ki túlságosan. A JYSK széles választékában jó minőségű, tartós mosó- és vasalóeszközökkel várjuk, ahol könnyen megtalálhatja az Ön igényeinek és ízlésének megfelelőket. Tekintse meg kínálatunkat áruházainkban vagy online a JYSK.hu-n.

16 termékek
    16 termékek

    Mosás, szárítás, vasalás

    • szennyeskosár: segít rendet tartani otthonában, hogy piszkos ruhái ne heverjenek szanaszét. Vásároljon olyan szennyeskosarat, amely egyszerre stílusos, praktikus, és illik otthonába. A mosás megkönnyítése érdekében akár többrekeszes kosarat is választhat, amelybe már színek szerint válogatva dobhatja bele mosnivaló ruháit.
    • vasalóállvány: egy jó befektetés, ha sok könnyen gyűrődő inge vagy blúza van otthon. Az állítható magasságú állvány lehetővé teszi az optimális munkapozíciót.
    • ruhaszárító: bár egyre több háztartásban van szárítógép, a ruhaszárító állvány továbbra is nélkülözhetetlen, ugyanis bizonyos ruhadarabok nem száríthatók gépben. Ruhaszárító állvány használatával ráadásul pénzt és energiát takarít meg, és könnyedén felállíthatja azt otthona belterében.