Műnövények széles választéka

Műnövénnyel vagy élő virággal díszítse az otthonát? A virágok és növények csodaszép díszei lehetnek bármelyik helyiségnek, de ha nincs ideje rendszeresen öntözni és gondozni őket, a műnövények jó alternatívát nyújthatnak. A műnövények amellett, hogy hosszú ideig szépek maradnak, a lakásban bárhol elhelyezhetők. A JYSK-ben sokféle színű és formájú tartós és valósághű műnövényt találhat. Már csak egy elegáns, stílusos váza kell hozzá, hogy tökéletes legyen a belső design.

  Dekoráció - Műnövények

  Műnövény MICHAEL üvegben LED vegyes
  1000 Ft/db
  1990 /db
  Megtakarítás 49%
  Csak az áruházban
  Művirág LAVRITS H68cm barna
  1000 Ft/db
  2290 /db
  Megtakarítás 56%
  Csak az áruházban
  Műnövény ROLAND MA36cm zöld
  3000 Ft/db
  3990 /db
  Megtakarítás 24%
  Műnövény GODSKE ÁTM18xMA75cm
  3500 Ft/db
  6990 /db
  Megtakarítás 49%

  Díszítse otthonát műnövényekkel és művirágokkal.

  A lakberendezés népszerű és örök trendje az otthon zöld növényekkel díszítése. A növények életet és melegséget adnak az egyszerű dekorációnak is és nyugtató hatást gyakorolhatnak egy sokszínű otthonban is. A virágok és a növények tökéletesen kitöltik a helyet, de ha nincs rá elég ideje, nehéz lehet az összes növényt életben tartani. Az élethű művirágoknál nem kell foglalkoznia az öntözéssel. 

  Sokféle felhasználási lehetőségük van. Használjon műnövényeket bármely szobában, asztali dekorációkban, ablakpárkányban, a fürdőszobában vagy az előszobában. Hiányzik egy szép váza a műnövényeihez? Tekintse meg nagyszerű váza és kaspó választékunkat itt