Műnövények széles választéka

Élő vagy műnövények? A virágok és növények gyönyörű dekorációs elemei lehetnek bármely otthonnak, ám amennyiben nincsen ideje rendszeresen öntözni és gondozni őket, esetleg a ház kialakítása nem megfelelő fény tekintetében, a műnövények kiváló alternatívát nyújthatnak. Műnövényekkel egyszerűen dekorálhatja otthonát anélkül, hogy az öntözésen kéne aggódnia. Ráadásul mivel fényt sem igényelnek, bárhová helyezheti őket, ahová csak a szíve kívánja. A JYSK választékában számos különböző műnövényt és -virágot talál. Bár a műnövények műanyagból vagy papírból készülnek, egészítse ki ezeket stílusos vázákkal és annyira valódinak tűnnek, hogy a legtöbb ember meg sem fogja tudni különböztetni őket.

33 termékek
  33 termékek

  Műnövények

  Művirág RAGNAR H55cm piros
  700 Ft/db
  1690 /db
  Megtakarítás 58%
  A készlet erejéig
  Csak az áruházban
  Műnövény TORGEIR ÁTM8xMA17 vegyes
  825 Ft/db
  KAMPÁNY
  Csak az áruházban
  Művirág SJUR H75cm rózsaszín
  1650 Ft/db
  2490 /db
  Megtakarítás 33%
  Csak az áruházban
  Művirág INGVALD H90cm sárga
  2750 Ft/db
  3990 /db
  Megtakarítás 31%
  Műnövény THORULF MA100cm zöld
  6000 Ft/db
  10900 /db
  Megtakarítás 44%
  Műnövény TRISTAN MA90cm
  Műnövény TRISTAN MA90cm
  Megtakarítás 22%
  11500 Ft/db
  14900 /db
  Megtakarítás 22%

  Díszítse otthonát műnövényekkel és művirágokkal

  A lakberendezés népszerű trendje továbbra is a beltéri növények és virágok maradnak, méghozzá érthető módon. Segítségükkel bármely otthon könnyen dekorálható, a növények zöldje és a virágok színe pedig életet lehel bármely helyiségbe, ahová az elhelyezésre kerül. Ráadásul ápolásuk sem haladja meg a többi beltéri dekorációs kellékét, ugyanis nincs szükségünk fényre és öntözésre, mégis rendkívül élethűek. 

  A kiválasztott műnövényeit és -virágait párosítsa stílusos vázákkal, melyek az előszobában, ebédlőasztalon, vagy az otthon bármely szegletébe elhelyezve színt és vidámságot sugároznak. Tekintse meg vázáink és kaspóink széles választékát.