Puffok - extra ülőhely és tároló a nappaliba

A fotelben vagy a kanapén ülve a legkényelmesebb lábtartó egy puff. De ideális kisebb terek kiegészítőjeként is. Nem csak mint kényelmes ülőalkalmatosság de kitűnő tároló is lehet. Egyes modellek külön tárolórekesszel rendelkeznek, így a levelek, újságok könnyen tárolhatók ha szeretnénk rendezettebb környezetet kialakítani. A puffot könnyedén beillesztheti a belső terekbe, mivel bármely helyiségbe illeszkedik, és szükség szerint könnyen mozgatható a szobák között.
Találja meg a JYSK széles választékában a saját stílusának legmegfelelőbb puffot, ülőkét. Függetlenül attól, hogy a klasszikus vagy a modern dizájnt részesíti előnyben, biztosan megtalálja az otthonához vagy kanapéjához illő modellt.

  Nappali - Puffok

  Puff HOLEBY 40x40 tárolórekesszel fekete
  6500 Ft/db
  8990 /db
  Megtakarítás 27%
  basic
  Puff HOLEBY 80x40 tárolórekesszel fekete
  12500 Ft/db
  16900 /db
  Megtakarítás 26%
  basic
  Puff NEBLE ÁTM50 rózsaszín
  15000 Ft/db
  19900 /db
  Megtakarítás 24%
  plus
  Csak online
  Puff VILDSUND 52x41 sötétszürke
  20000 Ft/db
  26900 /db
  Megtakarítás 25%
  gold
  Csak online
  Puff VILDSUND 52x41 törtfehér
  25000 Ft/db
  34900 /db
  Megtakarítás 28%
  gold
  Csak online
  Puff GEDVED 61x46 szürke
  Puff GEDVED 61x46 szürke
  Megtakarítás 36%
  35000 Ft/db
  54900 /db
  Megtakarítás 36%
  basic

  Puff: a többfunkciós bútorok mintaképe

  A többféle használati lehetőséget kínáló puffok nagyon praktikus bútordarabok. Kis méretüknek és könnyű mozgathatóságuknak köszönhetően a legkülönfélébb célokra használhatók egy modern nappali kialakításában. A puff például kitűnő fellépő lehet, kanapé mellett pedig tökéletes lábtámaszként szolgálhat. Dohányzóasztalnál vagy tévézéskor kiegészítő ülőbútornak és lábtartónak is nagyszerűen megfelel. Emellett ideális gyerekszobabútor, de a nappaliban is hangulatos zug alakítható ki segítségével.

  A JYSK számos puffja rendelkezik beépített tárolóhellyel, ami minden háztartásban hasznos lehet. Így nem csak zsámolyként használható, de tárolhatók benne például Lego-kockák a gyerekszobában vagy pléd a nappaliban. A puffokban remekül elrejthetők azok a tárgyak, amelyeket kéznél szeretnénk tartani, látható helyen hagyva azonban rendetlenség érzetét keltik.

  A JYSK puffkínálatában számos stílusos színű és dizájnú modell található. Otthona bármely részébe, bármilyen célra is keres puffot, biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja a megfelelőt.