Szép párnahuzatok az Ön párnáinak

Ha több különböző párnát használ, érdemes több párnahuzatot is vásárolni hozzájuk. A semleges színű, fehér, fekete vagy szürke huzatok bármelyik szobába jól illenek. A JYSK-nél több méretben is találhat huzatokat. Az JYSK kispárnáinak mérete 60x63 cm, de a párnahuzatok széles méretválasztékát kínáljuk - 30x50 cm-es, 40x60cm-es és 50x70cm-es huzatok is kaphatók nálunk. A párnahuzataink elérhetők gombos, gomb nélküli és cipzáras változatban is.

  Párnahuzatok - PLUS

  ?
  Párnahuzat 70x80/90 vegyes
  Párnahuzat 70x80/90 vegyes
  Megtakarítás 25%
  1850 Ft/db
  2490 /db
  Megtakarítás 25%
  plus
  Csak az áruházban

  Párnahuzatok - GOLD

  ?

  Párnahuzatok - Párnavédők

  Hangulatteremtő párnahuzatok

  Szeretné felfrissíteni a háló megjelenését? Néhány színes párnahuzattal új életet lehelhet a szobába! De ha egyszínű ágyneműkészletét szeretné felélénkíteni, a színes párnahuzatok erre is egyszerű és olcsó megoldást kínálnak. A több párnával alvóknak ugyancsak jól jöhet néhány további párnahuzat.

  A JYSK nagy választékának köszönhetően ízlésének megfelelőn kombinálhatja a különféle huzatokat. Kínálatunkban markánsabb és lágyabb színű huzatok egyaránt szerepelnek – minden Önön és a pillanatnyi hangulatán múlik!

  A JYSK párnahuzatai változatos anyagokból – például pamutból vagy pamutszaténból – készülnek, számos különféle méretben.

  Kínálatunkkal megismerkedhet itt, a honlapon, de a legközelebbi JYSK áruházban „élőben” is megtekintheti a huzatokat.