LED gyertya, LED tömbgyertya és LED teamécses

A legtöbben szeretjük nézni a gyertya lángjának lobogását, azonban számos oka lehet annak, ha valaki nem szeretne valódi viaszgyertyát használni dekorációként - például mert kisgyerek vagy kisállat van a háztartásban. Ilyen esetben válassza a hagyományos gyertya praktikus és biztonságos változatait: LED gyertya, LED hengergyertya vagy LED teamécses szett. A modern LED gyertya elemmel működik vagy tölthető, és utánozza a valódi gyertya lángjának pislákolását, így ugyanolyan meghitt hangulatot képes teremteni, mint egy igazi gyertya. Egy LED gyertya vagy LED teamécses szett a hétköznapok és az ünnepek alatt is csodás dekoráció. A JYSK kínálatában többek között található sima fehér, viasz borítással rendelkező LED gyertya, színes LED hengergyertya szett, és töltővel és távirányítóval rendelkező LED teamécses szett is. Válassza ki az ízlésének megfelelő LED gyertyát és tegye meghittebbé otthonát!

A LED gyertya előnyei

Akár LED gyertyát, LED tömbgyertyát, vagy LED teamécsest választott, mindegyik stílus rendelkezik ugyanazokkal az előnyökkel:

  • Biztonságos: A LED gyertya legnyilvánvalóbb előnye, hogy nincs valódi lángja, így sem otthonára sem pedig testi épségére nem veszélyes a használata.
  • Nem kell mindig újat venni: Mivel a LED gyertya nem ég le, ezért elég egyszer megvenni, és hosszú évekig használhatja dekorációként.
  • Nem kell takarítani utána: Mivel nem ég le, ezért nem folyik le róla a viasz a gyertyatartóra vagy mécsestartóra, így nem kell viaszt takarítania sehonnan. A LED tömbgyertya vagy mécses használatához még tartóra sincs feltétlenül szüksége, bár a stílusos megjelenéshez ajánlott választania hozzá egy szép gyertyatartót vagy mécsestartót.
  • Könnyen használható: Csupán időnként fel kell tölteni, vagy elemet kell benne cserélni. A JYSK kínálatában hagyományos és újratölthető elemeket is talál.