Minden igényt kielégítő komódok

Egy komód mindenütt hasznos lehet otthonában – nem csak hálószoba bútorként hasznosítható, de a konyhában, a fürdőszobában, vagy akár a garázsban is ideális lehetőséget kínál a kisebb tárgyak ügyes tárolására. A JYSK számos dizájnban, alakban és méretben kínál komódokat különféle számú fiókkal. A kínálatban szereplő anyagok ugyancsak változatosak.

Választhat például magasfényű, fekete, fehér vagy koptatott festésű felületet; illetve tölgy, fenyő, dió, akár vagy tömör erdei fenyő kivitelt. Akár egy aprócska komódot keres a fürdőszobai piperecikkek számára, akár nagyobb, tágasabb sarokszekrényt szeretne a zoknik, alsóneműk és pólók elhelyezésére, a JYSK-nél biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő darabot. 

  Komódok - BASIC

  ?
  Komód BILLUND 3 fiók fehér/szürke
  37500 Ft/db
  49900 /db
  Megtakarítás 24%basic
  Komód BILLUND 3+3 fiókos fehér/beton
  45000 Ft/db
  59900 /db
  Megtakarítás 24%basic

  Komódok - PLUS

  ?
  Komód FAVRBO 1 fiókos 2 ajtós tölgy/feh.
  30000 Ft/db
  39900 /db
  Megtakarítás 24%plus
  Komód FAVRBO 4 fiókos tölgy/fehér
  37500 Ft/db
  49900 /db
  Megtakarítás 24%plus
  Komód MARKSKEL 5 fiókkal fehér/tölgy
  47500 Ft/db
  64900 /db
  Megtakarítás 26%plus
  Komód MARKSKEL 4 fiókkal fehér/tölgy
  57500 Ft/db
  74900 /db
  Megtakarítás 23%plus

  Takarítson meg helyet praktikus komódokkal

  Egy fiókos szekrényben a ruhákon kívül még sok más tárgyat is tárolhatunk. A kisebb és nagyobb tárgyak - játékok, piperecikkek, törülközők és ágynemű jól elférnek egy fiókban, és rendet tartani is könnyű köztük. Egy fiókos szekrény a ruhásszekrény mellé is jó kiegészítés. Ha a szekrény kissé szűkös, a zoknik és a fehérnemű számára elég lehet egy fiók.

  Akár egy kicsi, keskeny szekrényt szeretnél, akár egy nagyobbat, tágas fiókokkal, nálunk biztosan találsz egy modern komódot, amely megfelel az igényeidnek. A JYSK a fiókos szekrények és komódok széles szín-és méretválasztékát kínálja különféle stílusokban, változó számú fiókkal vagy ajtóval, vessző- vagy textilkosarakkal.