Sokoldalú komódok bármely helyiségbe

A komódok szinte bárhol elférnek otthonában - nem csak a hálószobában jelentenek praktikus bútort, de a konyhában, fürddőszobában, vagy akár a garázsban is. A komódok egyszerre esztéikai és funkcionális célokat is szolgálnak: egy komód felfrissíti a teret és összhangot teremt a szobában, és egyaránt remek tárolásra és dísztárgyak kiállítására is. A JYSK széles választékban kínál komódokat különböző méretekben, színekben és anyagokból, például tölgyből, fenyőből vagy dióból, de akár magasfényű, fekete, fehér és koptatott festésű bútorok közül is válogathat. Legyen szó fürdőszobai piperecikkek tárolásáról vagy zoknik, alsóneműk és pólok elhelyezéséről, egy komód megfelelő tárolási megoldást jelenthet. Tekintse meg kínálatunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

Komód, mint praktikus tárolási megoldás

A komódok nem csak a ruhák, de szinte bármilyen tárgy tárolására alkalmasak. Legyen szó piperecikkekről, törülközőkről, ágyneműkről, vagy szinte bármiről, egy komód segítségével könnyen rendet tarthat és tárolhatja háztartási textíliáit és egyéb tárgyait. A komódok a ruhásszekrények mellé és ideálisak kiegészítésként.

Akár kisebb, keskeny bútort szeretne vásárolni, akár nagyobb, töb fiókkal felszerelt darabot, nálunk megtalálhatja az igényeinek megfelelő komódot. A JYSK széles választékban kínál komódokat különböző színekben és méretekben, változó számú fiókkal vagy ajtóval.