Hangulatos kerti lámpás, elemes lámpa és fényfüzér

Ha a hosszú nyári estéken is szeretne meghitt hangulatot teremteni erkélyén, teraszán vagy kertjében, akkor dekorálja különféle gyönyörű kültéri fényekkel. Egy vagy több hagyományos kerti gyertya lámpás, vagy modern LED lámpás, néhány dekoratív elemes lámpa vagy egy kültéri fényfüzér egy pillanat alatt bűbájos ragyogással dobja fel a kert megjelenését. Választékunk termékei egyaránt alkalmasak mindennapos használatra és kerti partikhoz is. Használhatja őket például a bejárat megvilágítására, a kerti fák és bokrok feldíszítésére, a terasz szélének kidekorálására. A JYSK széles választékában talál fém, fa, rattan és üveg lámpást és lámpát is, valamint választhat, hogy hagyományos, gyertyával használható lámpást szeretne, vagy modern és biztonságos LED lámpást. Vásároljon áruházainkban, vagy rendeljen online weboldalunkról.

27 termékek
    27 termékek

    Különleges kerti atmoszféra megteremtése lámpásokkal

    Egy szép kerti lámpás sokkal árnyaltabb és hangulatosabb atmoszférát teremthet kertjében, mint egy hagyományos kültéri lámpa, amely elsődlegesen a sötétben való tájékozódást segíti. A kívánt hatás elérése érdekében vegye fontolóra a térnek leginkább megfelelő világítási lehetőségeket. Kombinálja a napelemes szolárlámpák kényelmét a kerti lámpák időtlen varázsával, hogy valóban elbűvölő és barátságos kültéri környezetet hozzon létre.

    Lámpás és elemes lámpa vásárlása előtt vegye figyelembe kertje meglévő stílusát is. Natúr vagy barna színű, fa és rattan lámpákkal és lámpásokkal mesés, tündéri hangulatot teremthet, ami például jól illik egy hagyományos stílusú, fa bútorokkal berendezett, virágokkal díszített kerthez. Szürke vagy fekete színű fém, illetve üveg lámpásokkal letisztult megjelenést érhet el, ami jól illik például a minimalista stílusú fémvázas kerti bútorokhoz.