Kültéri lámpás, elemes lámpa és kültéri fényfüzér

Ha a hosszú nyári estéken is szeretne meghitt hangulatot teremteni erkélyén, teraszán vagy kertjében, akkor dekorálja különféle gyönyörű kültéri fényekkel. Egy vagy több kültéri lámpás, modern LED lámpás, néhány dekoratív elemes lámpa vagy egy kültéri fényfüzér egy pillanat alatt bűbájos ragyogással dobja fel a kert megjelenését. Választékunk termékei egyaránt alkalmasak mindennapos használatra és kerti partikhoz is. Használjon például kültéri lámpást a terasz megvilágítására, LED fényfüzért a kerti fák és bokrok feldíszítésére, vagy elemes kerti lámpát az esti kültéri programokhoz. A JYSK széles választékában talál fém, fa, rattan és üveg lámpást és lámpát is, valamint választhat, hogy hagyományos, gyertyával használható kültéri lámpást szeretne, vagy modern és biztonságos LED lámpást. Vásároljon áruházainkban, vagy rendeljen online weboldalunkról.

Különleges kerti atmoszféra megteremtése kültéri lámpásokkal és fényfüzérekkel

Egy szép kültéri lámpás sokkal árnyaltabb és hangulatosabb atmoszférát teremthet kertjében, mint egy hagyományos kerti lámpa, amely elsődlegesen a sötétben való tájékozódást segíti. A kívánt hatás elérése érdekében vegye fontolóra a térnek leginkább megfelelő világítási lehetőségeket. Kombinálja a napelemes szolárlámpák kényelmét a kültéri lámpások időtlen varázsával, hogy valóban elbűvölő és barátságos környezetet hozzon létre. Választhat hagyományos gyertyalámpás és modern LED kültéri lámpás közül, ha pedig több fényerőre van szüksége, elemes kerti lámpák széles választékából is válogathat, melyeket kényelmesen, kábelek tekergetése nélkül tud használni a kertjében.

Kültéri lámpás és elemes lámpa vásárlása előtt vegye figyelembe kertje meglévő stílusát is. Natúr vagy barna színű, fa és rattan lámpákkal és lámpásokkal mesés, tündéri hangulatot teremthet, ami például jól illik egy hagyományos stílusú, fa bútorokkal berendezett, virágokkal díszített kerthez. Szürke vagy fekete színű fém, illetve üveg lámpásokkal letisztult megjelenést érhet el, ami jól illik például a minimalista stílusú fémvázas kerti bútorokhoz.