Teremtsen helyet polcokkal és térelválasztókkal

A polcok, térelválasztók és polcrendszerek ideális megoldást nyújtanak a rendteremtéshez bármely otthonban, ráadásul a tárolási szükségletek kielégítésére is alkalmasak. A térelválasztók egyfajta kettő az egyben bútorként funkcionálnak - tökéletesek a könyvek, dísztárgyak és egyebek tárolására, és a ház helyiségeit is kisebb egységekre osztják. Egy könyvespolc szinte bármely szobában elfér; legyen szó könyvek és dísztárgyak elhelyezéséről a nappaliban, háló- vagy dolgozószobában, esetleg extra tárolóhelyről a ruháknak és cipőknek az háló- vagy előszobában. 

A JYSK választékában egyaránt talál praktikus térelválasztókat, elegáns vitrineket, stílusos polcokat és könyvespolcokat különböző méretekben, színekben és anyagokból. Kínálatunkban tölgy, bambusz, fenyő, acél és melamin bútorok közül válogathat. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

Praktikus könyvespolcok, vitrinek és szekrények

Attól függetlenül, hogy egy kisebb lakásban vagy egy hatalmas családi házban él, sosem lehet elég tárolóhelye. A könyvespolcok és vitrinek ideális tárolási megoldást jelentenek, mivel egyszerre szolgálnak funkcionális és esztétikai célokat is. Egy könyvespolccal és a rajta elhelyezett könyveivel, növényeivel és dísztárgyaival személyre szabhatja a nappalit, esetleg a háló- vagy dolgozószobát. Amennyiben nem szeretné, hogy dolgai szem előtt legyenek, bátran választhat tárolórekesszel, ajtókkal vagy fiókokkal ellátott könyvespolcot, vagy akár kosarakat és dobozokat is vásárolhat a diszkrét, de stílusos megjelenésért. Választékunkban különböző színű, méretű és anyagú könyvespolcokat, kisszekrényeket és vitrineket talál. Egy fából készült bútor melegséget és otthonosságot kölcsönöz az enteriőrnek, míg például egy fémből készült darab modernebb, ipari megjelenést sugároz. A JYSK kínálatában egyaránt válogathat romantikus vagy rusztikus stílusú, minimalista és letisztult bútoraink közül.

Sokoldalú térelválasztók

A térelválasztók több funkciót is ellátnak egyszerre, legyen szó plusz tárolóhelyről vagy a szoba kettéválasztásáról anélkül, hogy válaszfalra lenne szüksége. A térelválasztók egyszerű és praktikus, mégis költséghatékony megoldást jelentenek. Az optimális helykihasználás érdekében térelválasztója számára is vásárolhat kosarakat és dobozokat, így anélkül tárolhatja dolgait, hogy azok szem előtt lennének. A térelválasztók rendkívül hasznosnak bizonyulnak például stúdiólakásokban az alvóhelyiség különválasztásához a nappalitól, esetleg egy közös gyerekszobában, ha azt szeretné, hogy mindkét gyermekének legyen egy saját kisebb, kuckós része. A kisebb, nyitottabb térelválasztók könnyed megjelenést nyújtanak és ízléses átmenetet alkotnak a terek között, míg egy zártabb, nagyobb bútor ideális az erőteljesebb kettéválasztásért.

Amennyiben inspirációra van szüksége új térelválasztója használatához, olvassa el ezzel kapcsolatos cikkünket itt.

A választékunkban található bútorok egy része valamilyen termékcsaládhoz tartozik. Ha szeretne azonos anyagú és stílusú, egymáshoz illő bútorokat vásárolni, érdemes megtekintenie bútorkollekcióinkat, melyeknek darabjai ugyanazon nevet viselik. Azonban bátran illeszthet össze különböző stílusú és anyagú bútorokat is, melyek segítségével személyes teret és összhangot alakíthat ki otthonában.