Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Rendezze be új fürdőszobáját a JYSK termékeivel

A fürdőszoba az otthon fontos helyisége, mivel a család minden tagja sok időt tölt itt. Általában itt indul és fejeződik be a napunk, ezért fontos, hogy a fürdőszoba kényelmes, praktikus és ízléses legyen. A fürdőszoba felújítása drága mulatság lehet, ezért érdemes azokat az alapvető tárgyakat és kiegészítőket lecserélni, amelyek a nagyobb berendezésekkel ellentétbe nem igényelnek teljes felújítást. A JYSK széles választékban kínál fürdőköpenyeket, törölközőket, zuhanyfüggönyöket, fürdőszobaszőnyegeket és más fürdőszobai kiegészítőket, amelyekkel gyorsan és egyszerűen felfrissítheti fürdőszobáját anélkül, hogy nagyobb átalakításba kezdene. Fedezze fel kínálatunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

Fürdőszobai kiegészítők minden otthonba

Akármilyen legyen az Ön stílusa, a JYSK-nél könnyen találhat a fürdőszobájába illő kiegészítőket. A kínálatunkban található termékek különböző színekben, mintázattal és méretekben elérhetőek, így segítségükkel könnyen teremthet egységes, ízléses stílust a fürdőszobájában. Válasszon egymáshoz illő kiegészítőket a fürdőszobai összhang megteremtéséhez. A JYSK különböző textíliák, például pamut, poliészter, mikroszálas, frottír, gyapjú és velúr széles választékát kínálja, így könnyen megtalálhatja az igényeinek megfelelő és stílusához illő darabokat. 

Környezetbarát textíliák

Az OEKO-TEX a világ vezető egészségügy és környezetvédelmi címkéje a textíliák területén. A címke biztosítja a JYSK és a vásárló számára, hogy a termék nem tartalmaz az egészségre köztudottan károsan ható anyagokat. Ha egy termék rendelkezik az OEKO-TEX ® Standard 100-as jelzéssel, az egész terméket tesztelik a káros anyagokra, beleértve a nem textilből készült részeket is, mint például a cipzárakat és kapcsokat. A JYSK textil termékeinek többsége rendelkezik OEKO-TEX jellel.

Olvassa el blogbejegyzésünket arról, hogyan frissítheti fel fürdőszobája megjelenését költséghatékonyan.