Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
BERGHEM
FORSBACKA EDSVALLA ENVIKEN
VALLSTA

Új fürdőszobáját rendezze be a JYSK termékeivel

A fürdőszoba az otthon fontos helyisége - mindannyian sok időt töltünk itt. Általában itt indul és itt is fejeződik be a napunk, ezért fontos, hogy kényelmes és csinos legyen. A fürdőszoba felújítása drága mulatság lehet, ezért érdemes azokat az alapvető tárgyakat lecserélni, amelyek nem igényelnek teljes felújítást. A JYSK-nél mindent megtalál, amire szüksége lehet a fürdőszobában. Törülközőinket és fürdőszobaszőnyegeinket, fürdőszobai kiegészítőinket rengeteg színben, anyagból és méretben kínáljuk a lehető legjobb áron, valamint számtalan divatos női és férfi kelléket is vásárolhat nálunk.

Fürdőszobai termékek mindenkinek

Akármilyen legyen az Ön stílusa, a JYSK-nél könnyen találhat a fürdőszobájába illő kiegészítőket. A termékeink különböző színekben-fekete, szürke, piros, fehér, bíborvörös- és  különböző méretekben elérhetők, úgyhogy segítségükkel könnyedén megteremthet egy egységes, szép stílust. Válasszon egy csinos kádkilépőt hozzáillő törülközőkkel és zuhanyfüggönnyel - így könnyen és elérhető  áron felfrissítheti a fürdőszoba berendezését. Válasszon összeillő színű fürdőköpenyt és puha papucsot. A JYSK választékában a pamut, poliészter és mikroszálas textilek ugyanúgy megtalálhatók, mint a gyapjú és a velúr, a selyem, a lenvászon,  úgyhogy mindenki megtalálhatja a neki megfelelő darabokat. 

Környezetbarát textíliák

Az OEKO-TEX a világ vezető egészség- és környezetkímélő textilmárkája. A márka tanúsítványának jele garantálja a JYSK és a vásárló számára, hogy a termék (a nem természetes részeket, pl. cipzárakat is beleértve,) nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek ismereteink szerint ártalmasak lehetnek az egészségre. A JYSK textil termékeinek többsége rendelkezik OEKO-TEX jellel.