Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
GOLD matrac és címke

Próbáljon ki egy GOLD matracot – 100 napig alhat rajta!

Mert a jó alvás az egészséges és boldog élet kulcsa

A pihentető alvás elengedhetetlen általános egészségünkhöz és jó közérzetünkhöz, a minőségi alvásnak pedig egy minőségi matrac az alapja. Általában beletelik néhány hétbe, mire megszokunk egy új matracot, de annak érdekéen, hogy nálunk bizalommal vásárolhasson, 100 napig használhatja új GOLD matracát - amennyiben nem 100%-ig elégedett, örömmel kicseréljük Önnek.

  • Egyszerűen hozza vissza matracát a nyugtával együtt, és választhat egy másik GOLD matracot - ez ennyire egyszerű - amennyiben a matrac nem rendelkezik sérülssel, nem koszos vagy foltos.
  • Ha szeretné matracát jobb minőségűre cserélni, akkor csak az eredeti választása és az új matrac közötti különbözetet kell kifizetnie.
  • Ha az újabb választása olcsóbb, mint az eredeti, akkor a különbözetet elköltheti egyéb JYSK termékeken, vagy pedig visszakaphatja az összeget ajándékkártyán.

A 100 napos vásárlói próba minden GOLD matrac megvásárlásával elérhető, a külön vásárolt fekvőbetétek kivételt képeznek. További információért érdeklődjön üzleteinkben.

Tudjon meg többet

Tippek matracok karbantartásához

Lepedő útmutató

A megfelelő ágy kiválasztása 9 lépésben

Megoldás a hátfájásra, avagy hogyan válaszd ki a megfelelő matracot