Puha, kiváló minőségű törölközők, fürdőlepedők és kendők

Elhasználódtak a törölközői, vagy csak fel szeretné frissíteni egy kis színnel a fürdőszobát? A JYSK törölközők, fürdőlepedők, strandtörölközők, vendégtörölközők és mosdókendők széles választékát kínálja különféle színekben, mintázattal és méretekben. Amennyiben a kisebbeknek keres új törölközőt, gyermek- és ifjúsági törölközők is találhatóak választékunkban, népszerű mesék és játékok motívumaival díszítve. Ha harmonikus összképet szeretne létrehozni a fürdőszobában, a törölközők stílusát összehangolhatja a fürdőszobaszőnyeggel, zuhanyfüggönnyel, szappanadagolóval és más fürdőszobai kiegészítőkkel. Tekintse meg kínálatunkat áruházainkban vagy online, és vásárolj a JYSK.hu-n!

Amennyiben bizonytalan az új törölközői kiválasztását illetően, olvassa el az ezzel kapcsolatos útmutatónkat.

Hogyan mossuk az új törölközőket?

Az új törölközők tartóssága és optimális nedvszívó képessége érdekében fontos, hogy kimossuk őket használat előtt. Ezeknek a lépéseknek köszönhetően a felesleges festékanyag még használat előtt eltávozik a törölközőből.

  1. Először is, áztassuk a törölközőket hideg vízbe 24 órára.
  2. Ezután mossuk ki őket 60 fokon (ne használjunk öblítőt!). 
  3. Ha lehetséges, gépben szárítsuk őket - ennek eredményeképp egy sokkal puhább törölközőt kapunk.

Az új törölközők mosásáról szóló útmutatónkban részletesebb leírást talál.

Olvass el útmutatónkat, hogyan tartsa törölközőit puhán és higiénikusan.

Igazoltan természetes pamut

Törölközőnk pamutból készülnek, és egy-két termékünk 30% újrahasznosított pamutot is tartalmaz. A pamut rendkívül puha, jó nedvszívó képességű anyag, amely könnyen szárad és kíméletesen bánik a bőrrel. A SCANDINAVIAN SENSE márka törölközői mind Global Organic Textile Standard (GOTS) tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami biztosítja, hogy a környezetvédelmi korlátozásoknak megfelelő, környezetbarát gazdálkodásból származnak az alapanyagok.

Törölközők káros anyagok nélkül

Az OEKO-TEX a világ vezető egészség-és környezetkímélő textilmárkája. A márka tanúsítványának jele garantálja a JYSK és a vásárló számára, hogy a termék egésze - a nem természetes részeket, például a cipzárakat is beleértve - nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek közismerten ártalmasak lehetnek az egészségre. A JYSK törölközőinek mindegyike rendelkezik OEKO-TEX jellel.