Lámpák és LED fényforrások széles választéka

A világítás nagyban befolyásolja otthonának hangulatát. Teremtsen varázslatos belteret a megfelelő világítással. Legyen szó hangulatvilágításról, éjjeli lámpáról gyerekek számára, vagy épp olvasólámpáról, esetleg mennyezeti lámpáról, nálunk könnyen megtalálhatja az igényeinek megfelelő világítást. A JYSK szép és modern lámpák széles választékát kínálja - égősorokat, LED fényforrásokat, asztali lámpákat, fali- és állólámpákat, lámpabúrákat. Amennyiben sikerült kiválasztania a lámpát, a beleillő villanykörtéről sem szabad megfeledkeznie. Ha teheti, válasszon LED izzókat, melyekkel csökkenti energiafogyasztását.
 

43 termékek
  43 termékek

  A megfelelő lámpa

  Függetlenül attól, hogy kisebb méretű lakásban, esetleg tágasabb házban él, a megfelelő világítás a teljes enteriőr hangulatát meghatározhatja. Manapság a lámpák már nem csak funkcionális, hanem dekorációs elemként is fontos részét képezik a lakberendezési daraboknak. Amennyiben nem tudja, milyen lámpát válasszon, fontos szem előtt tartania, hogy milyen célra, illetve otthonának melyik részére tervezi új lámpáját.

  • Függőlámpa: A mennyezeti lámpa egy formája, ideális bármely helyiség elsődleges fényeként. Akár egy ebédlőasztal fölé, ahol jó központi megvilágításra van szükség.
  • Állólámpa: Az állólámpák egyfajta hangulatvilágításként is remekül funkcionálnak; hangulatos zugokban, például egy fotel és könyvespolc mellé ideális választás.
  • Égősor: Az égősor a hangulatvilágítás egyik legnépszerűbb formája, ami nem csoda, hiszen számos módon felhasználható, legyen szó az ablak vagy ajtó fölé való elhelyezéséről, esetleg beltéri oszlopok, növények körbetekeréséről. Ráadásul az égősorok gyakran nem csak a klasszikus, hanem különböző formájú izzókkal is kaphatóak, így még személyre szabottabb módon egészítik ki a szobát.
  • Elemes lámpa: Az elemes lámpák legnagyobb előnye, hogy vezeték hiánya miatt szinte bárhová helyezhetőek, polcokra, asztalokra, párkányra. A későbbiekben pedig bármikor bátran variálhatod a helyüket, ha egy kis változásra van szükséged.

  A megfelelő izzó

  A lámpa kiválasztása után a következő fontos lépés a megfelelő izzó kiválasztása. Elsősorban azt kell figyelembe vennie, az új lámpájának mekkora a foglalata, illetve, hogy az izzó milyen energiafogyasztást igényel. Ha teheti, válasszon LED izzót, mellyel csökkentheti energiafogyasztását.

  Az elemmel működő lámpák előnyei

  Az akkumulátoros és elemes lámpák számos előnnyel rendelkeznek, amiért érdemes megfontolni ezek választását:

  • könnyen mozgathatók
  • bárhol elhelyezhetők, mert nincs szükség konnektorra
  • nem forrósodnak fel, így kevésbé balesetveszélyes
  • akár 15 000 óra égési idő
  • alacsonyabb villanyszámla
  • újratölthető elemek használata esetén pénzt takarít meg
  • ideális éjszakai fényként gyerekszobába, vagy hangulatvilágításként gyertyák helyett

  Kérjük, vegye figyelembe, hogy a lámpák csak beltérben használhatók, és az elemeket külön kell megvásárolnia. Amennyiben kültéri világítást szeretne vásárolni, tekintse meg ezzel kapcsolatos kínálatunkat.