Kanapéágy | Minőségi bútorok széles választéka

A kanapéágy egy rendkívül praktikus választás, mivel két bútordarabot kapunk egynek az áráért, ennek köszönhetően pedig optimális helykihasználást érhetünk el az otthonunkban. A kanapéágy napközben ideális a rajta való pihenéshez és üldögéléshez, éjszakára pedig tökéletes alvóhelyként funkcionál akár magunk, akár vendégeink számára. A kanapéágy remek választás nem csak a nappaliba, de akár a háló- vagy dolgozószobába is, amennyiben ízléses és funkcionális bútordarabot szeretnénk, amely ráadásul nem foglal túl sok helyet sem. A JYSK-nél modern kanapéágyak választékát kínáljuk, legyen szó hagyományos vagy sarokkanapéról, klasszikus kivitelben, sarokülővel vagy kétoldalasan összeszerelhető változatban. A kényelemről habszivacs vagy tartós rugók gondoskodnak, a huzatok pedig strapabíró anyagokból készülnek, sokféle árnyalatban, mint például fekete, szürke, zöld és kék. Egy szép dohányzóasztallal, néhány díszpárnával, pléddel és egyéb dekorációs elemmel feldobhatja kanapéágyát, és könnyen otthonos nappalit, hálószobát vagy dolgozószobát hozhat létre. Tekintse meg széles választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

31 termékek
    31 termékek

    Praktikus kanapéágyak

    Az optimálás helykihasználás kulcsa, hogy olyan bútorokkal rendezzük be teret, amelyek több funkcióval is rendelkeznek, és így egyszerű, gazdaságos, mégis ízléses megoldást találunk a kisebb helyiségek problémájára. A kanapéágy erre tökéletes példa, mivel nappal kanapéként, éjszaka pedig kihúzható, ágyazható bútorként funkcionál, ezáltal rendkívül rugalmas megoldást kínál anélkül, hogy Önnek választania kéne a minőség és a megjelenés között. A kanapéágy ideális nappaliba, háló-, gyerek- és dolgozószobába, de akár nyaralóba vagy diáklakásba is. 

    Amennyiben vendégei más keménységű alvóhelyre vágynak, ez könnyen korrigálható egy fekvőbetét segítségével. A JYSK fekvőbetétei nem csak a hagyományos matracokra, de a kanapéágyakra is ideálisak, melyet használat után a paplannal és párnával együtt egyszerűen tárolhat a szekrényben vagy a kanapéágy ülései alatt, amennyiben a bútor kialakítása erre megfelelő.

    A JYSK különböző anyagú, kialakítású és megjelenésű kanapéágyakat kínál széles választékban, elérhető áron.