Kanapéágyak széles választéka

A kanapéágy praktikus választás, mivel egy bútor áráért két hasznos funkciót kapunk. Így optimálisan tudjuk kihasználni a teret otthonunkban. Napközben Ön kényelmes kanapéként használhatja, ha pedig több vendég érkezik, kihúzva máris tágas fekhellyel rendelkezik. A JYSK-ben klasszikus formatervezésű és modern kanapéágyak széles választékát találja, különböző praktikus funkciókkal, akár kétoldalasan összeszerelhető változatban vagy sarokkanapé dizájnnal. A kényelemről pedig habszivacs vagy tartós rugók gondoskodnak. A huzatok tekintetében szintén sok lehetőség közül választhat, nemcsak a színek de az alapanyagok tekintetében is.

  Kanapéágyak - Kanapéágyak

  Nagyszerű ajánlat
  Sarokkanapéágy VEJLBY sötétszürke
  200000 Ft/db
  259900 /db
  Megtakarítás 23%
  gold
  Nagyszerű ajánlat
  Sarokkanapéágy VEJLBY világos homok
  200000 Ft/db
  259900 /db
  Megtakarítás 23%
  gold
  Kanapéágy HEJLS terrakotta
  89900 Ft/db
  basic
  Csak az áruházban
  Kanapéágy HEJLS szürke
  89900 Ft/db
  basic
  Csak az áruházban
  Sarokkanapéágy VANG szürke
  110000 Ft/db
  139900 /db
  Megtakarítás 21%
  basic
  Csak az áruházban

  Praktikus kanapéágyak

  A rugalmas megoldást kínáló kanapéágyakkal optimálisan használhatja ki az otthonában rendelkezésre álló helyet. A nappal kanapéként, éjjel pedig ágyként működő kihúzható bútor igazi „kettő az egyben” termék. A kanapéágyak praktikus helytakarékos megoldást jelentenek, így ideálisan használhatók vendég- vagy gyerekszobában, diáklakásban.

  A JYSK különféle méretű és anyagú, változatos kanapéágymodelleket kínál, köztük hideghabszivacs töltetűeket és bonellrugókkal rendelkezőket is. A huzatok kopásálló poliészterből, pamutból, mikroszálból vagy egyéb anyagból készülnek.

  Ha olyan kanapéágyat szeretne, amelyet nappal heverőként használhat, éjszaka pedig kényelmesen kinyújtózhat rajta, akkor próbálja ki a kinyitható kanapéinkat és nagy kanapépárnáink egyikét. Ha viszont szűkös helyen kell berendezkednie, akkor egy kisebb méretű kétszemélyes kanapé lehet a megoldás. De bárhová is keres bútort, rengeteg a lehetőség, és Öné a választás.