Étkezőgarnitúrák az étkező otthonos összhangjáért

Az étkezőasztal körül töltött idő sok szempontból lehet a napunk fénypontja. Itt kortyolgatjuk a reggeli kávénkat, vacsorázunk a barátainkkal és fogyasztjuk el a hétvégi ebédet a családdal. Éppen ezért olyan fontos, hogy az étkezőbútoraink kényelmes és otthonos közeget teremtsenek a család minden tagja számára. Amennyiben nem biztos benne, milyen székek illenének a megvásárolni kívánt étkezőasztalához, esetleg csak biztosra szeretne menni az egyes bútorok összeilleszthetőségével, a JYSK választéka remek étkezőgarnitúrákat kínál Önnek, ennek köszönhetően pedig egyszerűen megtalálhatja az igényeinek megfelelő darabot. Kínálatunkban nagyobb és kisebb méretű, különböző alakú, anyagú és felszereltségű étkezőasztalokat és hozzáillő székeket talál, így új bútorai mindig harmóniát teremtenek majd otthonában. Számos asztalhoz vendéglap is vásárolható, ami praktikus megoldást jelent, ha vendégek érkeznek, és az asztal önmagában kicsinek bizonyul. Fedezze fel kínálatunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

Étkezőgarnitúrák minden otthonba

Étkezőgarnitúra kínálatunkkal igyekszünk megkönnyíteni az új étkezőasztal és -székek kiválasztását. Választékunkban különböző méretű, anyagú és megjelenésű garnitúrák közül válogathat, hogy egyszerűen megtalálja az Ön stílusához és igényeihez illőt. A JYSK étkezőgarnitúráinak asztalai és székei változatos anyagokból készülnek, amelyek között megtalálható a fenyő, a bükk, a tölgy, a kőris és a gumifa, a magasfényű felületek, az üveg, a fém, a szövet és a textilbőr.

Amennyiben nem szeretné lecserélni már meglévő étkezőasztalát vagy székeit, természetesen külön is vásárolhat asztalt vagy szék(ek)et, amelyeket kedve szerint kombinálhat egymással.