Ágytakarók paplanjai és párnái védelméért

Az ágytakaró a rendezettség és nyugalom érzését kelti a hálószobában. Válasszon olyan ágytakarót, amely illik a szoba lakberendezésének színeihez és stílusához, és koronázza meg az összhatást szép párnahuzatok segítségével. A JYSK-nél egyszemélyes és dupla ágyakhoz is kaphatóak ágytakarók 160x220, 220x220,  220x240 és 240x260 cm-es méretekben. Válogasson egyszerű pamut ágyterítők, steppelt plédek és velúr takarók közül. Kínálatunkban több ágytakaró is két különböző színű oldallal rendelkezik, így ha fel szeretné kicsit frissíteni a hálószobát, csak fordítsa át azt a másik oldalára. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

Praktikus és gyönyörű ágytakarók

Az ágytakarók egyik előnye, hogy segítségükkel könnyebben rendben tarthatjuk a hálószobát, és napközben védhetjük a paplanokat és a párnákat a portól. Az ágytakaró nem csak funkcionális, de esztétikai célokat is ellát egyszerre, mivel dekoratív megjelenésével színt csempészhet vele a hálószobába, összhangot varázsolva a helyiségben. Akár több, különböző színű vagy mintázatú ágytakarót is vásárolhat, amelyek időnkénti cseréjével könnyen felfrissítheti otthona hangulatát.

Az ágy reggeli bevetése után érdemes néhány órát várni az ágytakaró leterítése előtt, hogy a paplanból elpárologjon a nedvesség, és így jobban megőrizze természetes alakját. 

Ha többet szeretne tudni az ágytakaró előnyeiről, olvassa el az ezzel kapcsolatos útmutatónkat.