Ágytakaró - hozza be a luxust a hálószobájába

Az ágytakaró a rendezettség és nyugalom érzését kelti a hálószobában. Válasszon olyan ágytakarót, amely illik a szoba dekorációjának színeihez és stílusához, és koronázza meg az összhatást szép párnahuzatokkal. A JYSK-nél egyszemélyes és dupla ágyakhoz is kaphatók ágytakarók 160x220, 220x220,  220x240 és 240x260 méretben.Válogasson egyszerű pamut ágyterítők, steppelt plédek és velúr takarók közül. Több takarónk is van, amelynek különböző színű a két oldala, így ha túlságosan egyhangúvá válik a szoba, csak meg kell fordítani.

14 termékek
    14 termékek

    Hálószoba - Ágytakarók

    Paplant-párnát védő ágytakarók

    Ágytakaróval könnyebben rendet tarthatunk a hálóban, és napközben védhetjük a paplanokat és a párnákat a portól. Az ágyterítő, pokróc vagy pléd ugyanakkor a kívánt stílus hangsúlyozására is alkalmas. A JYSK ágytakaró-kínálatában számos különféle szín, anyag és minőség szerepel, így Ön is biztosan rábukkan az igazira. Akár több ágytakarót is vásárolhat, hogy ezek időnkénti cseréjével felpezsdítse otthona hangulatát.

    Az ágy reggeli bevetése után érdemes néhány órát várni az ágytakaró leterítése előtt, hogy a paplanból elpárologjon a nedvesség, és így jobban megőrizze természetes alakját.