Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Erkély kerti székkel, paddal és zsúrkocsival

Hogyan dekoráld a teraszod vagy erkélyed

A nyár közeledtével egyre több lehetőségünk van a szabadban tartózkodni. Függetlenül attól, hogy egy kisebb erkéllyel vagy nagyobb terasszal rendelkezel, egy csipetyni lakberendezői vénával a kinti tereket is gyönyörűvé lehet varázsolni.

5 tanácsunkat követve úgy dekorálhatod az erkélyedet vagy teraszodat, hogy egy kellemes, invitáló helyet alakítasz ki, ahol kiélvezheted a nyár minden pillanatát a szabad levegőn.  

1. Válassz multifunkcionális bútorokat

Ha kevesebb szabad hely áll rendelkezésedre, akkor elgondolkozhatsz olyan bútorok beszerzésén amiket több célra is felhasználni. Lehet ez egy puff, ami használható egyaránt ülőfelületnek is vagy akár egy kisebb asztalként is. 


Egy másik többfunkciós bútor a kerti pad. Használd 2-3 személyes ülőfelületként, asztalként vagy akár egy kényelmes polcnak, ahol a lábaidat kényelmesen ki tudod nyújtani. 

Egy nagy előnye a kevés helynek az, hogy könnyen és gyorsan egy nagyon kellemes légkört lehet kialakítani. Hozd létre ezt a pad segítségével növényekkel és lámpásokkal

 
Használhatod a padot reggelizőasztalként is.

2. Gondold át, hogyan használod az erkélyed

Gondolkodj el azon, hogy hogyan használod az idő nagy részében a kültered. Ha sok helyed van, akkor tökéletes lehet egy ülőgarnitúra szett, egy kávézó bútor vagy akár egy tűzrakó. 

Fontold meg, hogy hogyan használod a tereket. Szereted meghívni barátaidat vacsorára? Jobban szeretsz egyedül lenni egy jó könyv társaságában egy pohár borral? Szeretsz saját fűszereket, zöldségeket termeszteni?

Ez a három leggyakoribb dolog, amit az emberek az erkélyen szeretnek csinálni. 

Erkély kerti fa és fekete székkel és zöld növényekkel


A pad és kerti szék kombinációját választva nagyon kényelmes helyet tudsz kialakítani 3-4 személy számára is akár, de ugyanakkor egy kényelmes megoldás lehet arra is, amikor egyedül szeretnél eltölteni egy kis időt.

Szeretnéd azt a nyári, kellemes hangulatot elérni az erkélyeden is? Töltsd meg a teret növényekkel, mely sok árnyákot ad és megteremti a kívánt légkört, illetve tegyél a székre és a padra párnákat és plédeket - nagyon kényelmes és nagyon komfortos lesz tőle a hely.

3. Használj funkcionális tárolókat is

Egy zsúrkocsi rugalmas megoldás az erkélyre. Könnyen mozdítható és asztalként is funkcionálhat de akár egy kis veteményes kertet is kialakíthatsz eltérő méretű  növényekkel a különböző szinteken. 


A zsúrkocsi használható tárolóként is a mindennapokban, melyen akár tányérokat, evőeszközöket, naptejet, könyveket is tarthatsz. 


Egy másik jó megoldás lehet tárolásra a padként is használható tároló.  

4. Hozz létre egy oázist

Pakold tele az erkélyedet virágkaspókkal benne növényekkel és alakíts ki egy igazi kerti légkört a növények segítségével. Használhatsz néhány fűszernövényt is, hogy az erkélyed illatozzon is és jól is nézzen ki.

Virágkaspó benne zöld növénnyel a kerti padon


Hozz létre egy kellemes, nyugodt légkört virágkaspókkal különböző színekben és formákban. Tegyél bele növényeket és színes virágokat.

 

A kosarak nem csak párnák, plédek tárolására alkalmasak, hanem használhatók akár virágkaspóként is. Ne felejts belerakni egy tálkát alulra. 

5. Dobd fel a kényelmet textíliákkal és kosarakkal

Otthonossá akarod átalakítani az erkélyedet vagy teraszodat? Vess egy pillantást a beltéri dizájnodra és inspirálódj, hogy hogyan tudnád belevinni a személyes stílusodat az erkélyed, teraszod berendezésébe.. 

Kerti szék narancssárga steppelt pléddel

Nézd meg az összes különböző textíliát, ami a nappaliban található, pl. plédek, párnák, szőnyegek és puha kényelmes bútorok, és hozz létre hasonló stílust szabadtéren is.

 

Tudjon meg többet

Útmutató: Az ideális napernyő kiválasztása

Útmutató: Az ideális napernyő kiválasztása

Az ideális kerti ülőgarnitúra kiválasztása

Az ideális kerti ülőgarnitúra kiválasztása

Útmutató: A megfelelő kerti tároló láda kiválasztása

Útmutató: A megfelelő kerti tároló láda kiválasztása

Útmutató: Hogyan válaszd ki a megfelelő kerti széket

Útmutató: Hogyan válaszd ki a megfelelő kerti széket