Illatmentes viasz gyertya, mécses és szalvéta

Nincs olyan dolog, ami meghittebb hangulatot tudna teremteni, mint egy valódi viasz gyertya vagy mécses. A valódi gyertya aranyszínű lángja otthonos melegséggel tölt meg minden helyiséget, és elengedhetetlen kelléke minden romantikus vacsorának. A JYSK kínálatában hosszú szálgyertyát, tömbgyertyát és hagyományos teamécsest is talál. A klasszikus gyertya tökéletes dekoráció minden megterített ünnepi asztalra - válasszon hozzá stílusos üveg, kerámia vagy fém gyertyatartót. Az étkezőasztal másik fontos eleme a szalvéta, ezért a JYSK választékában többféle színű és mintájú papír szalvéta is megtalálható. A teamécses, bár kicsi, ha több darabot helyez el egymás mellé egy dísztálon, vagy több különböző mécsestartóban, akkor ugyancsak szemet gyönyörködtető összhatást érhet el velük. Kínálatunkban talál tömbgyertya szettet is, amely már a meggyújtás előtt is stílusos dekorációs eleme lehet otthonának.

Tippek a valódi gyertya biztonságos használatához

A valódi gyertya játékosan táncoló lángja kellemes látvány és tökéletes hangulatvilágítás, azonban a biztonságos használat és a tűzveszély elkerülése érdekében mindenképpen be kell tartani az alábbi szabályokat is:

  • Soha ne hagyjon őrizetlenül meggyújtott gyertyát! Ha már nincs szüksége a gyertya fényére, oltsa el a lángját, így nem csak a biztonságról gondoskodik, de tovább is tudja használni a gyertyát, mivel az nem ég le feleslegesen.
  • A gyertyát vagy mécsest egy megfelelő méretű üveg, kerámia vagy fém tartóban helyezze el, amiben a gyertya vagy mécses stabilan megáll. Ha a gyertya megborul vagy instabilan áll a tartóban, akkor az nem megfelelő a méretéhez.
  • A gyertyát vagy mécsest csak stabil és egyenes felületre tegye le, ahol a gyertya lángja felett rendelkezésre áll elegendő szabad tér.
  • Ha a háztartásban van kisgyermek vagy kisállat, akkor ügyeljen rá, hogy semmilyen módon ne férhessenek hozzá a meggyújtott gyertyához.