Gyertyák és szalvéták a tökéletes vacsoraasztalhoz

A JYSK gyertyái és szalvétái segítenek Önnek a tökéletes vacsoraasztal megterítésében. Számos otthonban megtalálhatóak a gyertyák, illatgyertyák és LED-es gyertyák, melyek a dekoratív célok mellett a hangulat megteremtéséért is felelősek. Választékunkban ezek mellett találhat hosszan égő hengergyertyákat, teamécseseket, illetve gyertyatartókat is. Vásárláskor vegye figyelembe, hogy nem minden LED-es gyertyánkhoz tartozik elem, így azt van, hogy külön kell megvásárolnia. Szalvétáink kínálatában számos színű és mintájút talál, hogy minden eseményhez és alkalomhoz találhasson megfelelőt. Emellett vásárolhat nálunk csomagolópapírokat, illatos olajokat, esetleg illatos tasakokat is.

16 termékek
  16 termékek

  A LED-es gyertyák előnyei

  A LED-es műgyertyáknak számos előnye van:

  • Nem tűzveszélyes
  • Környezetbarát - nem bocsát ki koromrészecskéket
  • Egyes modelleknél az égési idő időzítővel vagy távirányítóval állítható be
  • Gyertyafényre emlékeztető mozgatható láng
  • Hosszú élettartam

  A LED-es műgyertyák egyre elterjedtebbek, hiszen ez egy egyszeri befektetés, amihez egyszerűen csak elemcserére van szükség. Kisgyermekes családok számára is ideális, illetve amiatt sem kell aggódnia, hogy távozás előtt elfelejti elfújni a gyertyákat.

  Amennyiben valódi gyertyát használna, előfordulhat, hogy viasz cseppen valamilyen felületre vagy szőnyegre. Olvassa el a gyertyaviasz hatékony eltávolításáról szóló útmutatónkat itt.