Puha, finom plédek mindenkinek

A plédek csodálatosan puhák és melegen tartanak a hűvös napokon. Egy hideg este nincs is jobb társ ha elnyúlunk a kanapén, mint egy kellemes tapintású meleg pléd vagy takaró. Amellett hogy melegen tartanak, kiválóan alkalmasak dekorációnak is. A különböző gyönyörű mintás plédjeink között biztosan talál olyat, ami az Ön nappalijához és bútoraihoz illik. Az anyagok tekintetében sem kell kompromisszumot kötnie. Választékunkban megtalálja a pamut, poliészter, gyapjú vagy kevertszálas plédeket is.

53 termékek
  53 termékek

  Plédek - Steppelt plédek

  Steppelt pléd FLORA 140x200 vegyes
  4000 Ft/db
  5000 /db
  Megtakarítás 20%
  A készlet erejéig
  Csak az áruházban
  Steppelt pléd VALMUE 130x180 sárga
  5000 Ft/db
  11900 /db
  Megtakarítás 57%
  A készlet erejéig
  Csak az áruházban
  Steppelt pléd 130x180 narancs
  6500 Ft/db
  12900 /db
  Megtakarítás 49%
  Steppelt pléd VALMUE 130x180 kék
  8500 Ft/db
  12900 /db
  Megtakarítás 34%
  Steppelt pléd VALMUE 130x180 szilva
  8500 Ft/db
  12900 /db
  Megtakarítás 34%

  Lakberendezés kellemes meleg plédekkel

  Gyakran a kis dolgok teszik az otthont otthonossá és személyessé. A plédek, takarók, ágytakarók és más háztartási textíliák könnyedén feldobhatják otthonát és egyben alkalmasak rá hogy kihangsúlyozzák az Ön stílusát. Legyen szó minimalista lakberendezésről vagy bohém enteriőrről, a JYSK pléd és takaró választékában biztosan megtalálja az Ön igényeinek megfelelő terméket.

  A vastag vagy vékony takaró ideális hűvös estéken az erkélyen vagy a teraszon. Fedezze fel széles pléd választékunkat, polár, kevertszálas, gyapjú vagy steppelt változatban.

  A plédek karbantartása

  Egy idő után a plédejét esetleg ki kell mosni vagy ki kell szellőztetni – előfordulhat, hogy ételt vagy italt önt rá. A különböző plédeket különböző módon lehet mosni attól függően, hogy milyen anyagból készült.

  A gyapjú plédeket kézzel kell mosni, mert a mosógép által a szálak megsérülhetnek. Ehelyett akassza fel a plédeket a kültéri szellőzéshez, így a szálak megőrzik erejüket és puhák maradnak, így meghosszabbíthatja a gyapjú pléd élettartamát.

  Pamutból és poliészterből készült plédjeink többsége mosógépben, kímélő programmal, 30 fokon mosható. Az első alkalommal hasonló színekkel mossa. Nem javasoljuk a plédek szárítását és vasalását.