Puha, meleg plédek mindenkinek

A plédek hihetetlenül puhák és melegen tartanak a hűvösebb napokon, otthonosságot és komfortot teremtve - mind a házban, mind kültéren. Egy hideg estén nincs jobb, mint bebújni egy kényelmes pléd vagy takaró alá, elnyúli a kanapén és pihenni egy kicsit. A funkcionalitása mellett a plédek ráadásul kiválóak dekorációs elemként is; különböző színű, anyagú és mintájú darabok közül választhat, hogy megtalálhassa az Ön igényeinek és stílusának megfelelőt. Amennyiben úgy kívánja, akár az otthoni díszpárnákhoz illőket is vásárolhat. Kínálatunkban talál polár, steppelt, műszőr és kevertszálas plédeket is.

50 termékek
  50 termékek

  Lakberendezés otthonos és stílusos plédekkel

  Gyakran a legapróbb részletek teszik igazán otthonossá és személyessé a teret. A plédek, takarók és egyéb lakástextíliák segítségével könnyedén kiegészítheted otthonod enteriőrjét, kihangsúlyozva annak stílusát és hangulatát. A plédeket használat után összehajthatod és a karfára teheted, vagy akár egy elegánsabb kosárban is elhelyezheted, hogy az a lakberendezés részévé váljon. A vastag vagy vékony plédek ideálisak a hűvös estékhez az erkélyen vagy a teraszon, az időjárástól függően. Választékunkban könnyen találhat olyan plédeket és takarókat, amelyek illenek a külteréhez és biztosítják a meghitt hangulatot.

  Mosás és karbantartás

  Egy idő után lehet, hogy ki kell mosni vagy szellőztetni az otthoni plédeket. Bizonyos idővel nem csak porosodnak, hanem akár étel, ital, kutya- vagy macskaszőr is kerülhet rájuk. A különböző anyagú plédek esetén a mosás és karbantartás is változó, így ezt fontos szem előtt tartanunk mosó- és szárítógép használata előtt.

  • gyapjú: a gyapjúból készült plédeket kézzel kell mosni, mivel a mosógépben a gyapjúszálak könnyen megsérülhetnek. Szárítógép helyett a takarót helyezze ki a szabadba száradni vagy szellőzni, így a szálak megőrzik rugalmasságukat és puhaságukat, meghosszabbítva ezzel a pléd élettartamát. 
  • pamut és poliészter: pamut- és poliészter plédjeink többsébe mosógépben is mosható, 30 fokon és kímélő programon. Ezeket érdemes az első alkalommal hasonló színekkel mosnia, hogy azok ne színezzék egymást. A szárítógépben való szárítás vagy a vasalás a pamut- és poliészter plédek esetén nem ajánlott.