Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Szuper Hét | Akár 60% kedvezmény!

Otthoni dolgozószoba REERSLEV irodaszékkel RY íróasztallal és polcokkal
Home office RAZER gamer szék SLANGERUP állítható magasságú íróasztallal és polcokkal
TRAPPEDAL Íróasztal irodaszékkel és polcokkal a dolgozószobában

Íróasztal, irodaszék, számítógépasztal, gamer szék és irodai kiegészítők

Íróasztal, számítógépasztal, irodai szék, forgószék, gamer szék és gamer asztal széles választékban. Olyan sokat dolgozunk a számítógépasztal előtt, igazán megérdemeljük, hogy ezt egy kellemes irodában vagy dolgozószobában tegyük! Irodabútorainkat a könnyű szállíthatóság érdekében lapraszerelve adjuk át vásárlóinknak. Ezenkívül egyértelmű útmutatást kap a bútorok összeszereléséhez, így nem kell műszaki zseninek lennie ahhoz, hogy minél hamarabb elkezdhesse használni őket és berendezze álmai dolgozószobáját. Találja meg a saját stílusához legjobban illő forgószéket, íróasztalt vagy számítógépasztalt és rendezze be a home office-t, amit megálmodott. Ha pedig csak egy kis extra kényelemre van szüksége, nézze meg laptoptartó választékunkat, hogy munka közben se kelljen feladnia kanapéja kényelmét. Egy szép szőnyeggel pedig még otthonosabbá varázsolhatja otthoni irodáját. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy weboldalunkon, a JYSK.hu-n.

IRODAI INSPIRÁCIÓ

Az iroda elrendezése a vártnál nagyobb hatással lehet hatékonyságára és kreativitására. Az otthoni irodának nem feltétlenül kell praktikussága mellett unalmasnak lennie. Hozzon létre egy modern és inspiráló dolgozószobát egy kényelmes íróasztallal és stílusos számítógép asztallal. A stílusos dizájn az elsődleges szempont vagy inkább a kényelem és funkcionalitás? A JYSK-ben biztosan megtalálja az igényeihez legjobban illő irodabútort, íróasztalt vagy forgószéket, esetleg gamer széket.

Pár fontos dolog

Függetlenül attól, hogy van-e egy otthoni irodának / munkaterületnek szentelt szoba, vagy csak a hálószobában vagy a nappaliban van hely, vannak dolgok, amelyek mindenképpen szükségesek a kényelmes munkavégzéshez.

1. Üljön jól - ügyeljen arra, hogy találjon egy kényelmes irodai széket, amely biztosítja, hogy kényelmesen üljön, kellőképpen megtámasztja a hátát és nem csak szép formatervezésű. Egy jó forgószék különösen fontos akkor, ha sokat dolgozik a számítógép előtt vagy megrögzött gamer és naponta több órát játszik. Szerencsére a JYSK-nél olyan forgószékeket és gamer székeket vásárolhat, amelyek mindkét követelménynek megfelelnek.

2. Praktikus és rendezett íróasztal - a dolgozószoba kulcseleme az asztal, amelynek több követelménynek meg kell felelnie. Ha az íróasztalt munkaállomásként kívánja használni, akkor ehhez funkcionálisnak kell lennie. Praktikus, ha állítható a magassága és fiókokkal is rendelkezik a papírok és egyéb irodaszerek tárolására. Ha az íróasztal hobbi célokat szolgál, akkor minimalista és egyszerű íróasztalra vágyhat, amely tágas lábtérrel kevesebb helyet is foglal a belső terekben. A játékosoknak pedig egy profi gamer asztal lehet a jó választás.

3. Irodaszerek tárolása - erre szolgáló különféle tároló bútorok és rendszerező megoldások segítenek, amelyek könnyen eltüntetik a rendetlenséget az asztalról. Például egy kerekes szekrény, polcrendszer vagy komód megfelelő lehet. De kosarat és dobozokat is használhat, amelyek dekoratívak és praktikusak.

4. Jó megvilágítás - a hatékony asztali lámpa biztosítja a legjobb munkakörülményeket arra, hogy a munkára összpontosítson. Gyakran egy mennyezeti lámpa nem elegendő.