Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Fekete színű gamer szék, állítható magasságú íróasztal és vitrin egy dolgozószobában
Fekete hálós irodaszék, fehér könyvespolc és íróasztal egy dolgozószobában
Tölgy vitrin és íróasztal szükre irodaszékkel egy dolgozószobában

Íróasztal, irodaszék, számítógépasztal, gamer szék és irodai kiegészítők

Az ideális munkakörülmények kialakításához elengedhetetlen a megfelelő dolgozószobai bútorok kiválasztása. Legyen szó íróasztalról vagy számítógépasztalról, iroda- vagy gamer székről, esetleg különféle kiegészítőkről, mint egy laptop tartó vagy székalátét, nálunk könnyen berendezheti otthoni irodáját az Ön igényeinek megfelelően.

Íróasztal kínálatunkban egyaránt találhat állítható magasságú, polcokkal és fiókokkal felszerelt és sok másféle kialakítású asztalt is, míg székeinknél választhat kartámasz vagy anélküli, magas és alacsony háttámlás, és még számos funkcióval rendelkező darabjaink közül. Dolgozószobáját egyszerűen kiegészítheti különféle tároló megoldásokkal, polcokkal és fiókos szekrényekkel, emellett térelválasztók segítségével is alakíthatja a helyet. Tekintse meg forgószék és számítógépasztal választékunkat a JYSK áruházakban vagy online a JYSK.hu-n!

Praktikusság és kreativitás az otthoni irodában

Az otthoni iroda berendezése a funkcionális és kreatív szempontok végiggondolását is megkívánja. Dolgozószobájának nem feltétlenül kell a praktikussága mellett egyszerűnek is lennie. Míg egy letisztult, elegáns berendezés kellemes látványt nyújthat, egy sokszínűbb szoba segíthet az egész napos munka során elhasznált energiát visszatölteni. A stílus az elsődleges, vagy a kényelem és funkcionalitás? A JYSK-nél nem kell választania a kettő közül, mivel széles választékunkban egyszerűen megtalálhatja az Ön igényeihez illő bútordarabokat és kiegészítőket.

Pár fontos szempont

Attól függetlenül, hogy otthon van-e külön helyisége egy iroda vagy dolgozószoba berendezésére, vagy a hálószobában vagy nappaliban alakít ki egy kisebb dolgozósarkot, vannak olyan szempontok, amelyeket mindenképpen fontos betartanunk a hatékony és kényelmes munkavégzéshez.

  1. A helyes ülés - ügyeljen arra, hogy olyan irodaszéket használjon, amely nem csak kényelmes, de megfelelő alátámasztást is biztosít. Emellett előnyös, ha az iroda- vagy gamer szék minél több beállítási lehetőséggel és funkcióval rendelkezik, így a nap folyamán könnyebben változtathatja a testtartását is. Ez főként fontos, ha egész nap dolgozik vagy játszik.
  2. Praktikus és rendezett íróasztal - a dolgozószoba kulcseleme az asztal, amelynek több követelménynek is meg kell felelnie. Ha az íróasztalt munkaállomásként kívánja használni, akkor az fontos, hogy funkcionális legyen. Ezért praktikus, ha állítható magasságú és fiókokkal ellátott íróasztalt választ, amelyben könnyen tárolhatja papírjait és egyéb irodaszereit. Amennyiben az íróasztal hobbi célokat szolgál, lehet, hogy inkább egy letisztult számítógépasztalra vágyik. A játékot kedvelőknek pedig előnyös egy különböző funkciókkal ellátott gamer asztalt választani.
  3. Irodaszerek tárolása - az irodai kellékek tárolására rengeteg különféle megoldás létezik, mint például egy polcrendszer, kerekes szekrény, vagy épp komód. De kosarakat és dobozokat is használhat, amennyiben nincsen annyi tárolóhelyre szüksége, és dekoratív megoldást szeretne.
  4. A jó megvilágítás - egy hatékony asztali lámpa biztosítja a legjobb munkakörülményeket arra, hogy a munkára összpontosítson. Gyakran egy mennyezeti lámpa fénye nem elegendő, ráadásul a szemet is rontja, ha nem lát elég jól a munkája során.