Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Kényelmes és praktikus dolgozószoba berendezés

A produktív home office egyik feltétele a személyes igényeknek megfelelő irodabútor. Egy ergonómikus irodaszék és egy ideális méretű íróasztal elengedhetetlen a hatékony munkavégzéshez, a további kiegészítők - például egy könyvespolc, egy praktikus monitorállvány vagy székalátét - pedig hozzájárulnak a rendezettséghez. Kínálatunkban a hagyományos irodabútorokon kívül számos állítható magasságú íróasztalt is talál, amely lehetővé teszi az álló munkavégzést. Ha sok tárolóhelyre van szüksége, akkor fiókos íróasztalokat és különféle méretű polcokat és szekrényeket is vásárolhat. Irodaszék és forgószék választékunkban biztosan talál kényelmes darabot, akár karfás, akár karfa nélküli modellt keres. Az otthon dolgozók igényein felül a videójátékok kedvelőire is gondoltunk: sokféle gamer szék és gamer asztal vagy számítógépasztal közül válogathatnak. Ezek a bútorok számos extra funkcióval rendelkeznek; gamer székeink egy része például a hagyományos dönthető ülésen kívül állítható magasságú karfával és nyaktámasz párnával is rendelkezik.

Otthoni iroda - ahol a praktikus találkozik a kreatívval

A munkahelyi környezettel szemben otthoni irodájának berendezése az ön kezében van. Természetesen jó, ha dolgozószobája praktikusan van berendezve, azonban nem feltétlenül kell egyszerűnek is lennie. Egy letisztult, elegáns berendezés kellemes látványt nyújthat, egy sokszínű, személyes részletekkel tarkított szoba azonban segíthet az egész napos munka során elhasznált energiát visszatölteni. A stílus az elsődleges, vagy a kényelem és funkcionalitás? A JYSK-nél nem kell választania a kettő közül, mivel széles választékunkban egyszerűen megtalálhatja a saját igényeihez illő bútordarabokat és kiegészítőket. Válasszon egy elképzeléseinek megfelelő íróasztalt és irodaszéket, és egészítse ki további hatékonyságot növelő termékekkel, illetve a stílusához illő dekorációkkal.

Hogyan alakítsa ki otthoni irodáját?

Attól függetlenül, hogy van-e külön helyisége egy iroda vagy dolgozószoba berendezésére, vagy a hálószobában vagy nappaliban alakít ki egy kisebb dolgozósarkot, bizonyos szempontokat mindenképpen érdemes figyelembe vennie a hatékony és kényelmes munkavégzés feltételeinek megteremtéséhez.

 • A helyes ülés
  Ügyeljen arra, hogy olyan irodaszéket használjon, amely nem csak kényelmes, de megfelelő alátámasztást is biztosít, és a saját magasságához igazíthatja a szék ülésmagasságát. Előnyös, ha az irodaszék vagy gamer szék minél több beállítási lehetőséggel és funkcióval rendelkezik, így a nap folyamán könnyebben változtathatja a testtartását is. Ez főként akkor fontos, ha egész nap dolgozik vagy játszik.
 • Rendezett íróasztal
  A munkaállomás központi eleme az asztal, amelynek többféle követelménynek is meg kell felelnie, és fontos, hogy funkcionális legyen. Praktikus, ha fiókokkal ellátott modellt választ, amelyben könnyen tárolhatja papírjait és egyéb irodaszereit. Ha nem szeretne egész nap egy helyben ülni, akkor érdemes állítható magasságú íróasztalt választania, amelyből elektromos és manuális modellek is elérhetőek. A videójátékokat kedvelőknek egy különféle extra funkciókkal, például pohártartóval vagy LED fényekkel felszerelt gamer asztal lehet a legjobb választás.
 • Irodaszerek tárolása
  Amennyiben az íróasztalába beépített fiókok nem biztosítanak elegendő helyet holmijainak, akkor szüksége lesz további tárolóbútorokra. A JYSK-nél polcok, könyvespolcok, ajtós és fiókos szekrények széles választékából válogathat, amelyek közül könnyedén talál az íróasztalához illő modellt. A polcok további rendszerezéséhez kosarakat és dobozokat is használhat, amelyek nem csak praktikusak, hanem dekoratívak is lehetnek.
 • Praktikus kiegészítők
  Az alap bútorokon felül a teljes kényelemhez és hatékonysághoz szüksége lehet különféle kiegészítőkre. Érdemes például az irodaszéke alá padlóvédő székalátétet beszereznie, amely megóvja a parkettát vagy a szőnyeget a kopástól és a karcolódástól. Előfordulhat az is, hogy néha szeretne kanapéja vagy ágya kényelmében dolgozni - erre az esetre jó választás egy laptop tartó.
 • Megfelelő megvilágítás
  Egy LED izzóval működő asztali lámpa biztosítja a munkájához szükséges megvilágítást. Gyakran a mennyezeti lámpa fénye vagy túl erős, vagy nem elegendő, ami hosszútávon irritálhatja vagy ronthatja a szemét.