Stílusos, modern vázák elérhető áron

A vázák kiemelik otthona virágait, viszont önmaguk is dekoratív elemként szolgálnak, így ideálisak az otthona lakberendezése részeként is. Legyen szó valódi vagy művirágokról, a JYSK kínálatában számos különböző anyagú és megjelenésű váza közül válogathat. A klasszikus porcelán, a modern és rusztikus kerámia és műanyag segítenek előtérbe helyezni növényeit, miközben maguk is a dekoráció részévé válnak. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

36 termékek
    36 termékek

    Vázák az egyedi dekorációért

    Nincs ok az aggodalomra, ha nincs mindig otthon egy friss csokor virág - a vázák önmagukban is kiváló dekorációs elemként szolgálnak, és saját stílusát is megmutathatja segítségükkel. A megfelelő díszítőelemek párosításával egyedi dekorációt alakíthat ki otthonában.

    Ha szeretné kaspóit és vázáit feldobni növényekkel vagy virággal, viszont nem tudná rendszeresen öntözni őket, esetleg nincs elég fény a szobában, egy műnövény vagy -virág lehet az ideális választás, amely nem igényel karbantartást, mégis mindig szép. Kínálatunkban élethű műnövények és -virágok közül válogathat.