Gamer szék - Kényelmes forgószék extra funkciókkal

Egy ergonómikus gamer szék nagyban hozzájárulhat a játékélményhez, mivel kialakítása eltér az általános irodai forgószékekétől. Stílusos megjelenése mellett állítható ülésmagassággal, speciálisan formázott és fokozatmentesen dönthető háttámlával, illetve egyes modellek esetében levehető deréktámasz és nyaktámasz párnával, valamint állítható magasságú karfával biztosítja a megfelelő ülőpozíciót, így a játék több órányi üldögélés után sem válik kényelmetlenné. A videójátékok kedvelői a JYSK-nél különféle stílusú és méretű, strapabíró gamer székek széles választékát találják, amelyből könnyedén kiválaszthatják a személyes igényeiknek megfelelő darabot. A különleges széket keresők találnak  memory habszivacs nyakpárnával vagy távirányítható LED fénnyel felszerelt modelleket is. A kényelmes gamer szék kiválasztása mellett érdemes megnézni gamer asztalainkat is, amelyek ugyancsak a játékosok igényeinek figyelembevételével kerültek megtervezésre.

Gamer székek vérbeli játékosoknak

A JYSK-nél műbőr vagy szövet huzattal bevont kényelmes gamer székek széles választékát kínáljuk. Legtöbb modellünk minimalista fekete vagy szürke színű, azonban egyes daraboknál a sötét alapot élénk színű részletekkel tarkítottuk az egyedi megjelenés érdekében. Gamer székeink számos különféle remek funkcióval rendelkezhetnek a maximális komfort érdekében, így akár egész nap játszhat anélkül, hogy későbbi hát- vagy nyakfájdalom miatt kéne aggódnia.

  • Ergonómikusan formázott háttámla
  • Állítható és levehető nyaktámasz és deréktámasz párna
  • Állítható vagy felemelhető karfák
  • Dönthető háttámlájú ülés
  • Lábtámasz
  • Állítható magasság
  • Könnyen rögzíthető ülőhelyzet
  • Fékezhető kerekek

A szék típusától függően az ülésmagasság és mélység eltérő lehet, ezért vásárlás előtt mindenképpen győződjön meg róla, hogy az önnek megfelelő méretű gamer széket választotta ki. Játék közben az is fontos, hogy megfelelő távolságból nézze a monitort, ezért az ergonómikus szék mellett a megfelelő méretű és kialakítású asztal megléte is lényeges. Ide kattintva megtekintheti gamer asztalainkat, amelyekkel még jobban fokozhatja a játékélményt.

Olvassa el útmutatónkat a gamer szék és asztal kiválasztásához ide kattintva.