Gamer szék - kényelmes forgószék gamer funkciókkal

Olyan gamer szék vagy forgószék kiválasztása a cél ami számítógépes játékokhoz lett tevezve? Fokozza játékélményét gamer székeink egyikével. Az optimális és kényelmes üléshelyzet kifejezetten gamereknek lett kifejlesztve. A számítógépes játékok leggyakrabban több órán keresztül tartanak, ezért fontos, hogy testtartása megfelelő legyen és kényelmesen üljön - ilyenkor nélkülözhetetlen egy jó gamer szék! Ezek a forgószékek abban különböznek a szokásos irodai székektől, hogy a formatervezés igazodik a gamer testtartásához amikor játszik, hogy a háttámla optimálisan támassza meg a hátat. Ha sok időt tölt játékkal a számítógép előtt, akkor érdemes megfontolnia egy minőségi gerinckímélő gamer szék beszerzését.
Fedezze fel a JYSK gamer forgószék választékát - mindegyik párnázott üléssel és háttámlával rendelkezik, összpontosítva a tökéletes ergonómiára. A tökéletes élményhez fedezze fel gamer asztal választékunkat is.

  Dolgozószoba - Gamer székek

  Gamer szék 

  A JYSK-nél nagy választékban kínálunk gamereknek műbőrből és hálós szövetből készült játékszékeket. Válogasson fekete, kék, szürke, zöld, piros és narancs színű forgószékek közül. Gamer székeink sok remek funkcióval rendelkeznek, amelyek extra kényelmet nyújtanak az Ön vagy gyermeke számára az órákig tartó játékhoz, hát-és nyakfájás nélkül. Ezek a funkciók a következők:

  • Kivehető párna
  • Állítható karfák
  • Dönthető ülés
  • Lábtámasz
  • Állítható magasság
  • Könnyen rögzíthető helyzet
  • fékezhető kerekek

  A választott típustól függően az ülés magassága és az ülés mélysége eltérő lehet, úgyhogy mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Egy profi gamer asztallal pedig tovább fokozhatja a játékélményt.