Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Egyszemélyes rugós matrac rajta párnákkal egy hálószobában
Sötétszürke szövet ágykeret egy hálószobában
Világoskék ágyneműhuzat egy ágyon az ablak alatt

Matrac, paplan, párna, ágynemű és még sok más

A JYSK-öt az egész világon az alvás szakértőjeként ismerik. Széles választékunkban matracok, paplanok, párnák, ágyneműhuzatok és egyéb hálószobai bútorok és kiegészítők közül válogathat, így biztosan megtalálja az Ön alvási szokásaihoz megfelelő darabokat. Akár ágykeret, ágyrács, komód, ruhásszekrény, kanapéágy vagy bármi egyéb az, amire szüksége van, kínálatunkban megtalálhatja, amit keres. Varázsolja a lehető legkényelmesebbé hálószobáját minőségi paplanok és puha párnák segítségével - biztosítva a pihentető alvást és a könnyű ébredést. DREAMZONE matrac termékcsaládunkat BASIC, PLUS és GOLD kategóriákra osztottuk fel. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

Inspirációra van szüksége hálószobája költséghatékony átalakításához? Olvassa el az ezzel kapcsolatos útmutatónkat itt.

Hálószoba a pihentető alvásért

A hálószoba az a helyiség, ahol egy hosszú és mozgalmas nap után ledőlhet és feltöltődhet energiával. Épp ezért olyan fontos, hogy a hálószoba megfelelő pihenési lehetőséget nyújtson, kényelmes ággyal, matraccal, paplannal és párnával. A megfelelő hálószobai darabok elengedhetetlen feltételei a minőségi alvásnak és a könnyű ébredésnek.

Az ágy mellett természetesen a hálószoba többi berendezése is nagyban hozzájárul az alvás minőségéhez. A pihentető színek, a funkcionális berendezés és a szép összhatás mind-mind fontos elemei egy hálószobának. Egy gyönyörű ágyvég és egy hozzáillő komód, ruhás- vagy éjjeliszekrény segítségével megteremtheti a szükséges összhangot a helyiségben. Egy szépen bevetett ágy esetében pedig az ágytakaró sem maradhat el: válasszon olyat, amely illik a szoba stílusához, és egészítse ki különböző méretű és mintájú díszpárnákkal. Ha pedig kisméretű hálószobáról van szó, egy tükör segítségével könnyedén megnagyobbíthatja a teret. Az egyéb dekorációs elemek, például vázák, képkeretek, gyertyák és egyebek még magasabb szintre emelhetik a szoba megjelenését.

Az alvás fontossága

Az alvás rendkívül fontos általános közérzetünk és egészségünk szempontjából. A nem megfelelő mennyiségű vagy rossz minőségű alvás gyengíti az immunrendszerünk teljesítményét, ennek következtében pedig gyakrabban betegszünk meg. Az alváshiány emellett a koncentrációs teljesítményt romlását is okozza - ez feledékenységgel, a memória romlásával és a reakcióképesség csökkenésével járhat. Az alvás fontosságáról itt olvashat többet.

A megfelelő alvási környezet kialakítása elengedhetetlen az optimális pihenés biztosításához. Ehhez pedig rendkívül fontos a számunkra legmegfelelőbb ágyat és matracot kiválasztani - olvassa el az ezzel kapcsolatos útmutatónkat itt.

BASIC, PLUS és GOLD

Matracaink döntő többsége a DREAMZONE vagy WELLPUR termékcsaládba tartoznak, és három kategóriába soroltuk be őket: BASIC, PLUS és GOLD. Ezen besorolás a matracok minőségi kategóriái és árképzése alapján készült. Matracára akár 25 év szavatosságot is kaphat - olvassa el a matracokról szóló Minőség és szavatosság tájékoztatónkat itt.

Általában beletelik néhány hétbe, amíg hozzászokunk egy új matrachoz, épp ezért olyan nehéz eldönteni, hogy a legmegfelelőbbet választottuk-e vásárláskor. Annak érdekében, hogy bizalommal vásárolhasson nálunk, új GOLD matracát 100 napig kipróbálhatja. Amennyiben nem elégedett, szívesen kicseréljük Önnek - ehhez mindössze a nyugtára és a megvásárolt matrac jó állapotára van szükség. Olvasson erről több információt itt.