Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
GOLD S100
Sötétszürke szövet ágykeret egy hálószobában
Világoskék ágyneműhuzat egy ágyon az ablak alatt

Matrac, paplan, párna, ágy és ágynemű | Minőségi termékek széles választéka

A JYSK-öt az egész világon az alvás szakértőjeként ismerik. A JYSK a matracok, paplanok, párnák, és ágyneműhuzatok széles választékát kínálja, megfelelve bárki alvási szokásainak, s mindezt ésszerű árakon teszi. Hálószobájához minden fontos kiegészítőt megtalál nálunk: matrac, ágykeret, ágyrács, ruhaállvány, tükrök,heverők, puffok, memóriahabos nyakpárna és ágytakarók. Kényeztesse önmagát és családját a kellemes alvás élményével, amely egy egész életre szóló befektetés!

Matrac termékcsaládunk neve DREAMZONE, és BASIC, PLUS vagy GOLD kivitelezésben vásárolhatóak meg. A BASIC matrac egy jó matrac jó áron. PLUS matracunk különleges kényelmet és minőséget kínál. GOLD matracunk pedig a létező legjobb minőséget képviseli. Választékunkban a habszivacs matracok és a különböző rugós matracok széles választékát kínáljuk.

Jó alvás, kényelmes matrac és szép dekoráció

Egy hosszú és fárasztó nap után a hálószobában megpihenve töltődünk fel újra energiával. Az igazán kellemes pihenés záloga a megfelelő ágy, matrac, paplan és párnák, ezért megéri mindenből kiválasztani a lehető legkényelmesebbet.

Az alvás minőségéhez az ágy mellett a dekoráció is hozzájárul. Az összhatást egy, az ágykeret stílusához illő fejvég szépen meg tudja alapozni. Az ágy funkcióján és kényelmén semmit nem változtat, de stílusos és modern hatást kölcsönöz a hálószobának. Egy szépen bevetett ágynál az ágytakaró sem maradhat el: válasszon olyat, amely illik a szoba stílusához, és egészítse ki különböző méretű és mintájú díszpárnákkal.  Ha pedig kicsi a hálószoba, egy tükör segítségével könnyedén megnagyobbíthatja a teret.