Trambulin az aktív testmozgásért

A trambulin nagyszerű kültéri testmozgást és rengeteg boldogságot biztosít nem csak a gyerekek, de a lélekben fiatal felnőttek számára is. A kínálatunkban található trambulinok számos méretben és kialakításban kaphatóak, az Ön igényeitől függően. Akár lábakon álló, akár süllyesztett trambulint szeretne vásárolni, esetleg létrát vagy biztonsági hálót, nálunk megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. Fontos, hogy ne felejtse el a biztonságot, és vásároljon biztonsági hálót, amennyiben a megvásárolt trambulin alapvetően háló nélkül kapható. A létra megkönnyíti a kisebb gyermekek számára a trambulinra való fel- és lemászást. A földbe süllyesztett trambulin esetén az esések kevésbé veszélyesek, viszont a trambulin helye jóval kevésbé variálható annak elhelyezése után.

Trambulin kínálatunkban kis, és nagy méretű modelleket is találhat UV-védett szivacs védőréteggel, tartós gumi huzattal, erős galvanizált rugókkal és acél szerkezettel (a galvanizáció segít megvédeni az acélt a kopás és a rozsda ellen). Tekintse meg széles választékunkat és vásároljon áruházainkban vagy online a JYSK.hu-n.

Aktív kikapcsolódás

A jó idő az egész családot kicsalogatja a szabadba. A trambulin aktív játékra ösztönöz a kinti ücsörgés és napozás helyett, és a gyerekek is elfoglalhatják magukat, amíg a szülők lazítanak odakint. Természetesen a szülők is beszállhatnak az ugrálásba, a trambulin kortól függetlenül kiváló testmozgás, ráadásul pozitív energiával is feltölt. A gyermekek esetében a trambulinon végzett mozgás pozitív hatással lehet a motoros képességükre, segítve a fizikai fejlődésüket és az egyensúly és koordináció kombinálását. Természetesen az első a biztonság, így a trambulin megvételekor figyeljen arra, hogy azt biztonsági hálóval együtt vásárolja meg. 

 

 

Tekintse meg kínálatunkat és találja meg az Ön igényeinek megfelelő trambulint.