Trambulin a szórakoztató kerti testmozgáshoz

A trambulin nagyszerű kültéri testmozgást és vidámságot biztosít nem csak a gyerekek, de a lélekben fiatal felnőttek számára is. Akár lábakon álló, akár süllyesztett trambulint szeretne vásárolni, netán külön létrát vagy biztonsági hálót, nálunk megtalálhatja az igényeinek megfelelő terméket. A létra megkönnyíti a kisebb gyermekek számára a trambulinra való fel- és lemászást. A földbe süllyesztett trambulin esetén az esések kevésbé veszélyesek, viszont a trambulin alatti területet szükséges kiásni, így a hagyományos trambulinokkal szemben a földbe süllyesztett trambulin jóval kevésbé mobilis. Trambulin kínálatunkban kicsi és nagy méretű modelleket is talál UV-védett szivacs védőréteggel, időjárásálló ugrálórésszel, tartós gumi huzattal, erős galvanizált rugókkal és acél szerkezettel (a galvanizáció segít megvédeni az acélt a kopás és a rozsda ellen). Tekintse meg széles választékunkat és vásároljon áruházainkban, vagy online a JYSK.hu-n.

8 termékek
    8 termékek

    Aktív kikapcsolódás az egész családnak

    A jó idő az egész családot kicsalogatja a szabadba. A trambulin aktív játékra ösztönöz a kinti ücsörgés és napozás helyett, és a gyerekek is elfoglalhatják magukat, amíg a szülők lazítanak odakint. Természetesen a szülők is beszállhatnak az ugrálásba, a trambulin kortól függetlenül kiváló testmozgás, ráadásul pozitív energiával is feltölt. A gyermekek esetében a trambulinon végzett mozgás pozitív hatással lehet a motoros képességeikre, segítve a fizikai fejlődésüket, és segíthet fejleszteni egyensúly illetve koordinációs érzéküket is.

    Természetesen az első a biztonság, így a trambulin megvételekor figyeljen arra, hogy azt biztonsági hálóval együtt vásárolja meg. A JYSK kínálatában szereplő trambulinok mindegyike alapból védőhálóval együtt kapható, azonban szükség esetén külön is vásárolhat biztonsági hálót a 250 cm átmérőjű és a 305 cm átmérőjű trambulinokhoz. A trambulint használó gyermek vagy felnőtt testi épségét hivatottak védeni a habszivaccsal kipárnázott tartórudak és a szivacs védőréteg az ugrálófelület legszélén. A trambulin használatakor minden esetben vegyék figyelembe a maximális terhelhetőséget, amely általában 100-150 kg lehet.

    Tekintse meg kínálatunkat és találja meg az Ön igényeinek megfelelő trambulint.