Tartós rugós matracok

Olyan matracot keres, amelyet hosszú éveken át használhat? Akkor érdemes rugós matracban gondolkodnia. Ezek az ágymatracok többféle típusú rugót tartalmaznak, és mindkét oldaluk használható. Ha rendszeresen megfordítja a matracot, ezzel meghosszabbíthatja az élettartamát. Mivel a rugós matrac nem rendelkezik szilárd kerettel, keretes ágyrácsra vagy állítható ágyra kell helyezni.

Az alvás fontos tényező egészségünk és közérzetünk szempontjából. A rugós matrac hasznos segítőtársa lehet a jó alvás biztosításában. A rugók a szükséges támaszt nyújtják a testnek, így annak súlya egyenletesen oszlik el. A rugós szerkezet jó légáramlást biztosít, gátolva az alvás közbeni túlzott felmelegedést. A JYSK 10 tippje alapján pedig még tökéletesebbé teheti alvását.

A kínálatunkban szereplő, többféle méretű rugós matracok között biztosan megtalálja az igényeinek megfelelőt. A JYSK egyes rugós matracokra kiterjesztett szavatosságot ad – a PLUS modellek esetében ez 15 éves, a GOLD modelleknél pedig 25 éves szavatosságot jelent.

Rugós matracok - PLUS ?

Rugós matracok - GOLD ?