Fürdőszobai kiegészítők széles választéka

A JYSK-ben fürdőszobai kiegészítők és tároló megoldások széles választékát találja: kínálatunkban WC papír tartó, sminktükör, fésű, hajkefe, ékszertartó, piperetáska, smink rendszerező, hajturbán, arcmasszírozó roller, körömkefe, bambusz fogkefe, hátmosó kefe, öntapadós akasztó, tálca, melegvizes palack, fürdőszivacs, kerek tároló tetővel, személymérleg, és tükörvilágítás is megtalálható. Az ilyen praktikus fürdőszobai kiegészítők segítségével könnyebbé és gyorsabbá válik a reggeli készülődés és szépítkezés. Vásárlóink számos pipere termék közül válogathatnak. Választékunk több tagja - például egy fedeles tároló vagy ékszertartó tálca - nem csak hasznos eszköz a hétköznapokban, hanem stílusos dekorációként is megállja a helyét. Válassza ki a reggeli és esti rutinjához illő fürdőszobai kiegészítőket és szerezze be őket személyesen egy JYSK áruházban, vagy rendelje meg online.

Rendszerezés és készülődés fürdőszobai kiegészítőkkel

A JYSK fürdőszobai kiegészítő kínálatában sokféle tároló és pipereholmi is megtalálható, amelyekkel stílusos és rendezett fürdőszobát és hatékony reggeli és esti rutint alakíthat ki. Az alábbiakban rövid áttekintést nyújtunk a különféle fürdőszobai kiegészítők praktikus és esztétikai funkcióiról:

 • WC papír tartó: Az éppen használatban lévő vécépapír gurigát többféleképpen is tarthatjuk a vécé mellett, azonban a leghigiénikusabb és legpraktikusabb módja egy falra szerelhető vagy állványos WC papír tartó, aminek a használatával a vécépapír mindig kéznél lesz.
 • Öntapadós akasztó: A fürdőszobában jellemzően sokféle holmit szeretnénk felakasztva tartani; például törölközőt, fürdőszivacsot. A csempébe azonban nem mindig tudunk vagy szeretnénk lyukakat fúrni, viszont egy csomag öntapadós akasztó azonnali és könnyű megoldást jelenthet.
 • Ablaktisztító: Egy gumis ablaktisztító segít vízkőmentesen tartani a zuhanykabint, ha minden zuhanyzás után gyorsan lehúzzuk vele a vizet a kabin üvegfaláról.
 • Sminktükör: A falra szerelt tükör általában túl távol van, és előtte állva nem lehet kényelmesen sminkelni, viszont egy sminktükör vagy saját LED világítással rendelkező tükör segítségével komfortosan, asztalnál ülve szépítkezhet.
 • Tálca: A fürdőszobába tervezett tálcáink nem csak szépek, de a rendszerezésben is nagy segítséget jelentenek. Tartsa rajtuk ékszereit, a szappanadagolót, körömkefét, aromadiffúzort, vagy amit csak szeretne.
 • Piperetáska: Ha nincs elegendő hely a mosdószekrényében, akkor jó hasznát fogja venni egy piperetáskának, amiben rendezetten tarthatja kozmetikumait, sőt, utazáshoz magával is viheti.
 • Tároló tetővel: Üveg és kerámia tárolóinkban többek között fültisztító pálcikát és vattakorongot is tarthat stílusos módon.
 • Ékszertartó doboz: Üveg dobozainkban nem csak ékszereit, hanem sminket, körömlakott és egyéb apróságokat is tárolhat.
 • Smink rendszerező: Egy megfelelő smink tároló segítségével higiénikus és jól átlátható formában tarthatja smink készletét, így sosem kell majd készülődés közben keresgéléssel vesztegetnie az időt.
 • Hajturbán: Hajmosás után szárítsa meg a haját hagyományos törölköző helyett hajturbán segítségével, ami nem csak kíméletesebb a hajhoz, de rögzíthető is, így stabilan a fején marad.
 • Arcmasszírozó roller: Népszerű kiegészítő, amit az arcápolási rutin zárásaként szoktak használni. Használata serkentheti a nyak és az arc keringését, ami segíthet legyőzni a puffadást és elősegítheti az arckrémek beszívódását is.