Praktikus, állítható íróasztalok széles választéka

Az íróasztalok sokkal fontosabb elemei a dolgozószobának, mint egy egyszerű asztal. A hosszas ülő munkavégzés miatt fontos, hogy ne csak kényelmesek legyenek, de megfelelő alátámasztást is biztosítsanak. Egy állítható magasságú íróasztal azonban ennél még többre képes - lehetővé teszi, hogy akármikor variáld a testtartásodat, védve a hátad és derekad egészségét, és akár állva is dolgozhass, amikor csak kedved tartja. A JYSK kínálatában különböző méretű, fekete és fehér színű, állítható magasságú íróasztalok közül válogathat, így könnyen megtalálhatja az Ön igényeinek és ízlésének megfelelő darabot. Egészítse ki gamer székkel vagy irodaszékkel a választott asztalát. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

10 termékek
  10 termékek

  Az állítható mgasságú íróasztal előnyei

  A folyamatos képernyő előtti ülőmunka - akár az irodában, akár otthon - rendkívül megterhelő lehet többek között a háta és dereka számára is. Épp ezért olyan fontos, hogy ergonómiailag helyes testtartással üljön, amely a hátát és a derekát is kíméli. Az állítható magasságú íróasztaloknak épp ezért számos előnye van:

  • Könnyen és gyorsan változtathatja a testtartását
  • Ezáltal fokozhatja a vérkeringést a testben
  • Akármikor felállhat vagy leülhet munka közben
  • Igény szerint beállíthatja az íróasztal magasságát

  A megfelelő állítható magasságú asztal kiválasztása

  A JYSK kínálatában különböző méretű állítható íróasztalok közül válogathat, mint például 70x40, 70x130, 70x140 és 80x160 cm. Vásárlás előtt érdemes végiggondolnia, melyik méret lenne az Ön igényeinek a megfelelő, illetve, hogy otthon mekkora terület áll rendelkezésre az íróasztal elhelyezéséhez. Állítható magasságú íróasztalaink fekete és fehér színekben elérhetőek, és magasságuk 65 cm és 119 cm között állítható.

  Elektromosan állítható íróasztalok 

  Az elektromosan állítható íróasztalok rendkívül kényelmes megoldást jelentenek, ha az asztal állításának egyszerű módját szeretné. Ha nagyméretű, állítható magasságú íróasztalt szeretne, akkor az elektromosan állíthatóak mindenképpen jó választásnak bizonyulnak, mivel a kínálatunkban található legnagyobb méretű, állítható íróasztalok mind elektromosak. Ezek közül a legnagyobb méretűek 80 cm mélységűek, és a jó képernyőtávolságnak köszönhetően akár gamer asztalként is ideálisak.

  Állítható magasságú íróasztal gázlift funkcióval

  A manuálisan állítható íróasztalok tökéletesek azok számára, akik vezeték nélküli megoldást szeretnének a dolgozószobában. A magasság beállítása gázliftes funkcióval működik, amely hasonló a már jól ismert, állítható irodaszékek működéséhez. A kisebb méretű, manuálisan állítható íróasztalok ideálisak egy kisebb dolgozószobába, vagy akár egy nagyobb méretű helyiségbe plusz asztalként.