Teremtsen stílusos és otthonos hangulatot díszpárnákkal

Díszpárnák segítségével egyszerűen és gyorsan átalakíthatja a belső tér hangulatát. A díszpárnák nem csak dekoratív célokat látnak el, de kényelmi funkciókat is szolgálnak, és segítségükkel akár órákon át üldögélhet egy helyben a kanapén, fotelben vagy ágyon, teljes komfortban. A nyak- és hátpárna pedig kifejezetten jó a tartásának, ugyanis biztosítja az optimális alátámasztást. A JYSK választékában különböző színű és mintájú díszpárnákat, huzatokat, illetve nyak- és hátpárnákat talál. Párnahuzatok segítségével könnyen felfrissítheti régi párnáit is, és nincsen szükség új párnák megvételére sem az évszakok váltakozásával. Egyszerűen cserélgetheti a különböző színű párnahuzatokat, hogy azok mindig a szezonhoz illőek legyenek, anélkül, hogy több párnára be kéne ruháznia. Tekintse meg kínálatunkat áruházainkban vagy online a JYSK.hu-n.

103 termékek
  103 termékek

  Díszpárnák

  Díszpárna DAGFIOL 40x60 piros csíkos
  2395 Ft/db
  5990 /db
  Nagyszerű ajánlat
  Megtakarítás 60%
  Csak az áruházban
  Díszpárna AGERTIDSEL 45x45 bézs
  3250 Ft/db
  6490 /db
  Nagyszerű ajánlat
  Megtakarítás 49%
  Díszpárna HALLON 45x45 kék
  1850 Ft/db
  2350 /db
  Megtakarítás 21%
  Csak az áruházban
  Díszpárna KROKUS 45x45 kék
  2750 Ft/db
  4290 /db
  Megtakarítás 35%
  Csak az áruházban
  Díszpárna ENGKARSE 45x45 bézs
  3250 Ft/db
  4290 /db
  Megtakarítás 24%
  Díszpárna VALERIANA 50x50 piros kockás
  4000 Ft/db
  6990 /db
  Megtakarítás 42%
  Csak az áruházban
  Díszpárna VALERIANA 50x50 szürke csíkos
  4500 Ft/db
  6990 /db
  Megtakarítás 35%
  Díszpárna VALERIANA 50x50 zöld kockás
  4500 Ft/db
  6990 /db
  Megtakarítás 35%
  Díszpárna VALERIANA 50x50 világoskék csíkos
  4500 Ft/db
  6990 /db
  Megtakarítás 35%
  Díszpárna HVITVEIS 45x45 törtfehér/fekete
  4500 Ft/db
  6490 /db
  Megtakarítás 30%

  Díszpárnahuzatok

  Díszpárnahuzat FLITTIGLISE 50x50 fehér
  1650 Ft/db
  2000 /db
  Megtakarítás 17%
  Csak az áruházban

  Kényelem és stílus díszpárnák segítségével

  Díszpárnák segítségével nem csak a nappalit, de a hálószobát is könnyen stílusossá alakíthatja. Beágyazás után helyezzen el néhány díszpárnát az ágytámlánál, az Ön ízlése szerinti formákkal és színekkel. Díszpárnák esetében csak a saját fantáziája szabhat határt, így annyi darab és féle párnát használhat, ahogy kedve tartja. Amennyiben sok díszpárnát használ, érdemes lehet beruháznia egy beltéri párnatartóra, hogy azokat használaton kívül is tudja hol tárolni, amennyiben szüksége van rá.

  A díszpárnák rendkívül stílusos, mégis gazdaságos módja az otthona dekorálásának. Megvásárolt párnáin bármikor huzatot cserélhet, esetleg az egyik szobából átköltöztetheti azokat a másikba. Ráadásul, amennyiben a bútorok terén inkább a letisztultabb, klasszikus árnyalatokat kedveli, mégis színesebbé szeretné varászolni a teret, a díszpárnák használata erre egy nagyszerű megoldás.

  Klasszikus vagy színes?

  A minta és szín az egyik legfontosabb szempont új díszpárnák vásárlásakor. A színeket bátran keverheti, ezzel kialakítva a kívánt hangulatot és megjelenést. Akár a hasonló árnyalatokat szeretné összepárosítani évszaknak megfelelően, akár kontrasztot szeretne inkább kialakítani különböző árnyalatokkal, választékunkban könnyen megtalálhatja az erre alkalmas darabokat. A klasszikus színek mellett, mint a fekete, szürke és fehér, kínálatunkban talál színesebb darabokat is, mint például kék, rózsaszín, sárga, lila, zöld vagy piros színűt. Emellett különböző mintás, például csíkos vagy kockás, esetleg képpel ellátott párnát is vásárolhat. Gyerekszobába is vásárolhat különféle színes, állatos és hangulatjeles párnákat.

  Méretek

  A JYSK-nél sokféle formában és méretben kínálunk díszpárnákat és huzatokat. A kispárnák ideálisak a kanapéra vagy a fotelbe, míg a nagy párnák tökéletesek hátpárnának az ágyhoz vagy a padlón való heverészéshez. Tekintse meg választékunkat, ahol egyszerűen megtalálhatja az Ön igényeinek megfelelő párnát vagy párnákat.

  Mosás és karbantartás

  Párnabelsőink nem moshatóak, csak szellőztetni kell azokat. A párnák cipzárral és anélkül is kaphatóak. A cipzárral ellátott párnákról a huzat könnyen leszedhető és kimosható.