Éjjeliszekrények, amelyeken mindennek jut hely

Egy éjjeliszekrény vagy kisebb asztal nem maradhat el az ágy mellől: egy lámpa és a töltődő mobiltelefon vagy egy ébresztőóra jó, ha elfér rajta. Ha elalvás előtt olvasgattunk, a könyvet is ide tesszük le. A JYSK kisasztalok és éjjeliszekrények széles választékát kínálja fiókokkal vagy fiókok nélkül, különböző színekben és alapanyagokból, így ön is biztosan talál olyat, amely illik a hálószobájába.Keresse pl. fehér, fekete, tölgy, bambusz  éjjeliszekrényeinket. Fedezze fel a teljes választékunkat itt, vagy a JYSK áruházakban.

  Hálószoba - Éjjeliszekrények

  Éjjeliszekrény HOKKSUND 1 fiókos barna
  12450 Ft/db
  24900 /db
  Megtakarítás 50%
  Éjjeliszekrény NORDBY 1 fiókos fehér
  12450 Ft/db
  24900 /db
  Megtakarítás 50%
  Éjjeliszekrény LINTRUP 1 fiókos tölgy
  20000 Ft/db
  26900 /db
  Megtakarítás 25%
  Csak online
  Éjjeliszekrény FAVRBO 2 fiók tölgy/fehér
  20000 Ft/db
  29900 /db
  Megtakarítás 33%
  Éjjeliszekrény MARKSKEL 1 fiókos
  27500 Ft/db
  39900 /db
  Megtakarítás 31%

  Éjjeliszekrények vizespohár, könyv és ébresztőóra számára

  Az éjjeliszekrénynek funkcióját és stílusát tekintve is a háló általános stílusához kell igazodnia. A legtöbben eleve két éjjeliszekrényt vásárolnak, az ágy mindkét oldalára – lehetőleg a szoba többi részével harmonizáló modelleket.

  Az éjjeliszekrényeknek határozott funkciója van: tárgyakat helyezünk rá, például egy pohár vizet, egy jó könyvet és az ébresztőórát. Az ágyban fekve ezeket jó a magunk közelében tudni, a legtöbben nehezen lennénk meg éjjeliszekrény nélkül.

  A JYSK nagy választékban kínál minden igényt kielégítő, tetszetős éjjeliszekrényeket és komódokat. Kínálatunkban számos anyag, szín és magasságú szerepel:

  • Bükk
  • Dió
  • Tölgy
  • Bambusz
  • Fehér
  • Fekete
  • Magasfényű fehér
  • Antik jellegű

  Csakis Önön múlik, hogy a hálószobájába leginkább illő színt és modellt válassza. Egy odaillő lámpával vagy képpel pedig még stílusosabbá teheti éjjeliszekrényét.

  Gazdag kínálatunkkal megismerkedhet itt, a webhelyen, de a legközelebbi JYSK áruházban is.