TV-állvány | Modern TV-bútorok megfizethető áron

A TV-asztalok vagy TV-állványok elsősorban funkcionális célt szolgálnak, a megfelelő asztal azonban nem csak praktikus, de stílusos is egyben. Választékunkban különböző színű, méretű és anyagú TV-bútorokat talál, hogy egyszerűen kiválaszthassa az Ön igényeinek megfelelőt. A TV-állvány megvásárlásakor érdemes szem előtt tartani a TV készülék és a szoba méreteit is, illetve a már meglévő bútorok stílusát. Kínálatunkban egyaránt talál ajtókkal és polcokkal felszerelt TV-állványokat is. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

22 termékek
  22 termékek

  Stílusos és praktikus TV-bútorok

  Egy TV-állvány vagy TV-asztal elsősorban funkcionális, azonban választékunkban könnyen megtalálja az Ön igényeihez illő TV-bútort, ami nem csak praktikai, de esztétikai célokat is szolgál. A JYSK választékában számos különböző anyagú, színű és méretű TV-bútort talál, így egyszerűen kiválaszthatja az elképzeléseinek megfelelő darabot. A JYSK TV-asztalai között olajjal kezelt tölgyből készült vagy magasfényű fehér felülettel rendelkező modellek is szerepelnek. Ezek belesimulhatnak az egyéni stílusa szerint berendezett környezetbe, vagy éppen ellenkezőleg, különleges dizájnjukkal kitűnhetnek belőle.

  A JYSK TV-asztalainak lehetséges felszereltségi elemei:

  • Polcok
  • Ajtók
  • Tolóajtók
  • Fiókok

  A JYSK legtöbb TV-állványa rengeteg tárolóhellyel rendelkezik, így a vezetékek, játékkonzolok és távirányítók TV-állványba való elrejtésével rendet teremthet nappalijában. A TV-hez való konzolokat változatos méretekben kínáljuk, így kiválaszthatja a helyiség méretének és a kívánt láthatóságnak megfelelő modellt.

  A TV-asztal alatti padlófelület védelmére filcpárnákat vagy padlóvédőket használhat.